Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mellkasszorítót és egyéb kellékeket ajánl gyerekeknek egy civil szervezet

888.hu

2021.08.02. 14:00

Lehet válogatni, van itt minden.

 

A kanadaiak mindenben előttünk járnak, főleg a gyerekeket célzó genderpropagandában. Ebben a nagyszerű országban létezik egy szervezet, amelynek a neve:

Gender Creative Kids (magyarul: Genderkreatív Gyerekek).

A honlapjukon azt írják magukról, hogy ők egy montreali székhelyű jótékonysági szervezet, amely a transz- és nem bináris fiatalság bevonását szorgalmazza az élet minden területén.

Mint írják, „a szolidaritás, a nyitottság és a nemek közötti egyenlőség tiszteletben tartásának értékei által vezérelve támogatjuk a transzfóbia és az ebből eredő rendszerszintű erőszak felszámolását”.

Transzmegerősítő megközelítést alkalmazunk, amely ösztönzi a gyermekek egészséges és biztonságos nemi feltárását, lehetővé téve a transz- és nem bináris fiatalok számára, hogy hiteles módon fejezzék ki identitásukat”

fogalmaznak.

A honlapot három részre osztották, aszerint, hogy kikhez szólnak:

  • gyerekek,
  • szülők,
  • szövetségesek.

A gyerekekhez szóló résznél egyből beleütközünk a „gyakran ismételt kérdések”-be.

Lehetsz-e túl fiatal ahhoz, hogy transz legyél?

A válasz:

Nem kortól függ. Meghatározhatjuk magunkat transzként és/vagy nem binárisként, amikor egyáltalán nem vagy csak részben azonosítjuk magunkat a születésünkkor kapott nemünkkel.”

Coming outolnom kell?

A válasz: Ha nem érzed magad késznek, nem kötelező az identitásodról beszélned.

Mi az a binder (mellkasszorító – a szerk.)?

Ez egy olyan alsóruházat, amelyet a felsőtesten kell hordani, azt összenyomja, így lapos mellkas látszatát kelti.”

Itt jön az igazán érdekes rész, ugyanis a Gender Creative Kidsnek van egy olyan programja (Gender Essentials), amelyben

az elengedhetetlen genderkellékeket népszerűsítik.

Mint írják, „ez a program alapvető szükségletként határozza meg a fiatalok nemi megerősítését, és biztonságos, hozzáférhető, valamint ítélkezés nélküli módon igyekszik biztosítani a nemek megerősítésére szolgáló felszerelést és támogatást”.

A leírás szerint a nemi megerősítés (gender affirmation)

lehetővé teszi a társadalmi elismerést, és jelentősen növeli az önbizalmat, miközben csökkenti a diszfóriát.

A Gender Creative Kids a következő tételeket ajánlja a gyerekeknek:

  • mellkasszorító,
  • gaff – olyan alsónemű, amely a férfi nemi szerveket leszorítja (gaff),
  • packer (csomagoló) – elsősorban olyan transznemű férfiak viselik, akik (még) nem estek át nemi helyreállító műtéten. A külső szemlélő számára imitálja a pénisz nadrágon keresztüli látványát,
  • smink,
  • póthaj,
  • műmellek,
  • ruhák.

A Gender Essentials programot a közösségi szervezetekhez tartozó Kanadai Sürgősségi Alap (Canadian Emergency Fund), a kandai kormány és a Nagy Montrealért Alapítvány (Founfation for Greater Montreal) is támogatja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére