Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megválasztották a hétvégén a világ legnőiesebb férfiját Thaiföldön

888.hu

2022.06.28. 09:10

Ha a győztes transznő, Ravena szembejönne veled az utcán, nem jönnél rá arra, hogy ő valójában még férfiként jött a világra.

 

A Fülöp-szigeteki Fuschia Anne Ravena nyerte meg idén a Miss International Queen-t, a világ legnagyobb transz-szépségversenyét szombaton a thaiföldi Pattayában. A „lány” 23 versenyzővel mérkőzött meg, végül a kolumbiai Jasmine Jimenez lett a második helyezett, a harmadik pedig a francia Aëla Chanel.

 

Középen a győztes, Ravena (Photo by Anusak Laowilas / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

 

Miután megszerezte az első helyet, Ravena a közönségnek tartott beszédében arról beszélt, hogy idáig rögös utat tett meg.

 

Úgy gondolom, hogy az embernek és a transz nőnek nem csupán az a legszebb értéke, hogy megfelelő tudással rendelkezzen, hanem szíve tele legyen szeretettel és elfogadással is.”

– mondta. Hozzátette, hogy számára az nagy ajándék, hogy a saját otthonában elfogadták.

 

 

A 27 éves vállalkozó a Fülöp-szigeteki Cebuból származik, és ő a harmadik filippínó, aki megnyerte a transz szépségversenyt. A szponzoroktól kapott különböző ajándékok mellett 450 000 thai baht (10 361 font) pénzdíjat is kapott.

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fuschia Anne Ravena (@fuschia_ravena) által megosztott bejegyzés

Ravena már most is határozottan kiáll a transz közösség mellett, különösen a közösségi médiában, ahol gyönyörű fotósorozatokat posztol inspiráló idézetekkel, hogy növelje az LMBTQ+ közösség önbizalmát.

 

(Photo by Anusak Laowilas / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

 

 

A Miss International Queen 2004 óta létezik, de tavaly a COVID-19 járvány miatt elmaradt. A 2022-es esemény volt a szépségverseny 16. kiadása.

A versenyzők fényűző estélyi ruhákban és az egyes országokat képviselő jelmezekben lépnek színpadra. Több különböző szegmens van, köztük egy kérdés-válasz szekció, amelyben Ravena elárulta, hogy nagy célja „inspirálni másokat”.

 

(Photo by Anusak Laowilas / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

 

 

A magassarkúval való sétát azért még gyakorolnia kell, a versenyen ugyanis majdnem hanyatt esett, talán a lépcső közelsége ijesztette meg ennyire.

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére