Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megtartanák a törpe színészek a munkájukat, így nem támogatják a wokeizmust

888.hu

2022.01.30. 16:20

A törpe színészek beszóltak a Disney-nek, miután a stúdió bejelentette, hogy újragondolja a Hófehérke remake hét törpe karakterét, miután a Trónok harca sztárja, Peter Dinklage kritizálta a történetet és a szerepeket.

 

 

Elveszik a közösségünktől a munkát, ami így is nagyon kevés”

- mondta Dylan Postl törpe színész. Úgy látja, hogy önző dolog Dinklage részéről ez a kijelentés, ugyanis amikor ő megkapta a Trónok harca sikeres sorozatban a szerepet, akkor nem tett hasonló kijelentéseket, akkor még nem akart ennyire progresszív lenni.

Mint ismeretes, Dinklage kritizálta a Disney új élőszereplős remake-jét, a Hófehérke és a hét törpét, azt állítva, hogy bár megpróbáltak progresszívek lenni azzal, hogy egy latin színésznőt választottak Hófehérke szerepére, a Disney mégis megtartotta a „kib***ott visszás” ábrázolást, miszerint „hét törpe él együtt egy barlangban”.

Postl a videóban kijavította kollégája hibáját, ugyanis a mesében a törpék nem barlanglakó emberek, hiszen ők egy házikóban éltek.

Dinklage kritikáját követően a Disney azonnal kárelhárító üzemmódba kapcsolt, és bejelentette:

Hogy elkerüljük az eredeti animációs filmből származó sztereotípiák megerősítését, más megközelítést alkalmazunk ezzel a hét karakterrel kapcsolatban, és már konzultáltunk a törpék közösségének tagjaival”

 

Postl úgy véli:

„Ha egy törpe arról álmodik, hogy színész legyen, és egy Disney-filmben szerepeljen, akkor ez a szerep éppen nekik van kitalálva. Szóval most nem egy, hanem hét kisembertől veszed el ezeket a szerepeket, mert úgy érzed, hogy fejlődést kell elérnünk? Ez akkora hülyeség – valójában inkább rosszabbat teszel a közösségnek, mint jobbat.”

 

Így bízik abban, hogy ettől az ötlettél vissza fog lépni a Disney.

[Dinklage] nincs tisztában azzal, hogy mekkora kárt okozott a törpe színészközösségnek. Hét álomszerepet vett most el tőlük, és ez nevetséges.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére