Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megszüntetik a nemek szerinti mosdókat az iskolákban

888.hu

2021.12.21. 19:15

Az állam által fenntartott iskolákban ezentúl nem lehet nemi alapon megkülönböztetni a mosdókat, a transzneműek integrációja érdekében.

 

A chicagói állami iskolákat fenntartó Chicago Public Schools (CPS) tankerület elkötelezett a nemek közötti egyenlőség előmozdítása és a transzneműek integrációjával kapcsolatban, ezért döntöttek, és az intézményekben található összes mosdót gendersemlegessé tették december elsejétől.

A szervezet egyik tisztviselője a gendersemleges mosdókkal kapcsolatban azt nyilatkozta,

Lépéseket teszünk a befogadóbb és a támogatóbb iskolák létrehozása érdekében. Az egyik ilyen változás, amelyet a tanévben bevezetünk, az iskolákban található mosdókkal kapcsolatosak. Az új szövetségi irányelveknek megfelelően a CPS minden tanulója és alkalmazottja tisztességes és méltányos hozzáférést fog kapni a mosdókhoz. Mindenki a nemi identitásával összhangba hozható vécét használhat”

– írt ameg a V4NA.

Annak érdekében, hogy mindenki az identitásának megfelelően használhassa az összes mosdót, átépítették őket, viszont a tanároknak illetve az intézmény dolgozóinak továbbra is biztosítanak külön mellékhelyiségeket, vagyis, csak a tanulóknak kell gendersemleges mosdókat használni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére