Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megnyílt az első kamaszoknak szóló „drag queen” kurzus Skóciában

888.hu

2021.07.16. 17:25

A tanfolyam keretében 11–18 éves fiatalokat tanítanak arra, hogy hogyan legyenek transzvesztiták.

 

Transzvesztitaként felfedezhetsz bármit, amit csak akarsz”

– nyilatkozta a The Guardiannak Natalie Doidge, Skócia első tinédzsereknek szánt, még ebben a hónapban megnyíló „transzvesztitaiskolájának” szervezője. Az ötnapos kurzus a Dumfries Ifjúsági Színház nyári programjának része.

Hozzátette:

A »drag« nem korlátozódik a nőnek öltözött férfiakra, (...) ez a tanfolyam mindenki számára nyitott, bárki kipróbálhatja.”

Doidge szerint ez jó program azon középiskolás fiatalok számára, akiknek az élete még csak most kezdődik, és azon gondolkoznak, hogy kik akarnak lenni.

A tanfolyam már betelt, a helyek felét lányok foglalják el.

A kurzus számos kritikát váltott ki az interneten. A hozzászólások jelentős része aggodalmakat vetett fel a gyermekek védelme és a tanfolyam szexuális jellege miatt. Néhányan teljesen téves képre hivatkoztak az LMBTQ-felnőttek kapcsán, akik az oktatási tereket használják a fiatalok „ápolására”.

Graham Main, a Big Burns Supper civil szervezet vezetője hangsúlyozta, hogy még az általános iskolás gyermekek számára is megfelelő és általánosan elfogadott LMBTQ-beszélgetés zajlik a tantermekben.

Tapasztalt pedagógusok vagyunk, heti rendszerességgel dolgozunk az általános iskolákban”

– mondta.

Véleménye szerint rendben van sakk-klubba járni, és rendben van ide is járni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére