Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felszólalt a marxizmus ellen, ezért kirúgták az űrhadseregből

888.hu

2021.05.19. 07:00

Eltávolították az űrhadsereg egyik vezetői pozíciójából azt az amerikai katonát, aki a marxizmust és az úgynevezett eltörléskultúrát bírálta.

 

Matthew Lohmeier alezredes egy podcastműsorban szerepelt, ahol „Az ellenállhatatlan forradalom: a marxizmus célja legyőzni és megszüntetni az amerikai hadsereget” című új könyvét népszerűsítette, amiért eltávolították a pocizójából, és átvezényelték egy másik egységhez.

Jelenleg is zajlik a katonai ügyészségi nyomozás, hogy tevékenysége vagy megjegyzései pártpolitikai jellegűek voltak-e.

„Nem politikai véleménynyilvánítás az, ha az ember leleplezi vagy bírálja a kritikai fajelméletet vagy a marxizmust” – fejtette ki Lohmeier a Fox Newsnak adott interjújában. „Azért merem ezt mondani, mert a kritikai fajelmélet és a marxizmus ellentétes az amerikai értékrenddel. A kritikai fajelmélet olyan narratívákat alkalmaz, amelyek támadják Amerika alapítódokumentumait.”

A katonai és állampolgársági eskünk kötelez arra, hogy szembeszálljunk a szélsőséges ideológiákkal”

– szögezte le Lohmeier a miniszteri feljegyzést idézve.

Az alezredes legnagyobb hibája az volt, hogy megpróbált felszólalni a hadseregben terjedő szélsőséges ideológiákkal szemben. Lohmeier interjújában utalt Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter egyik februárban kiadott hivatalos irányelvére, amelyben arra kérte a katonákat, hogy szóljanak a feletteseiknek, ha „megengedhetetlen viselkedést látnak vagy tapasztalnak”. Ez a kijelentése Lohmeier szerint megerősítette a kritikai fejelmélet terjedését a hadseregben.

Az erőteljesen terjedő kritikai fajelmélet szerint

az amerikai társadalmat a fehér felsőbbrendűség és a rendszerszerű rasszizmus jellemzi, a fehéreknek a bőrük színéből eredően pedig privilégiumaik vannak,

és ezt csak azáltal lehetne orvosolni, ha felülvizsgálnák az Egyesült Államok történetét, és kimondanák, hogy az Egyesült Államokat nem 1776-ban, a Brit Birodalomtól való elszakadást kimondó Függetlenségi nyilatkozat elfogadásával alapították, hanem 1619-ben, az első afrikai rabszolga Amerikába hurcolásakor.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére