Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már nemcsak a múltat akarják elpusztítani, hanem a jövőt is

Woke-figyelő

2021.11.29. 16:40

Elképzelhető, hogy a woke-ideológia követői már nemcsak a múltat akarják eltörölni, hanem tönkre akarják tenni a jelent, és a jövőt is irányítani akarják.

A baloldalon teret nyerő woke-ideológiáról és a múlt eltörléséről beszélt nemrég a Fox News csatornán Christopher Rufo konzervatív aktivista, újságíró. Szerinte a modern marxisták azt akarják elérni a gyerekeknél, hogy gyűlölettel és lemondással tekintsenek az országukra. Ez ugyanis elősegíti a marxisták politikai céljait, vagyis abba az irányba tereli a fiatalokat, hogy pusztítsák el a saját országukat, mert bűnösnek érzik magukat a múltban történt dolgok miatt.

Ahogyan arra Christopher Rufo is rámutatott, a woke-ideológia követőinek célja az, hogy eltöröljék a múltat, és ezzel együtt tönkretegyék a jelent is. Az újságíró szerint a baloldal célja az is, hogy a történelem revíziójával kontrollálja a jövőt.

Christopher Rufo nem először beszél a woke-ideológiáról. Az utóbbi időben számtalanszor felhívta a figyelmet arra, hogyan terjed ez az eszme az Egyesült Államokban, és hogy milyen antirasszista őrültségek történnek országszerte.

Tavaly például arról posztolt a Twitter-oldalán, hogy Seattle-ben a városi dolgozóknak azt tanították a sokszínűségi trénerek: gyakorolják az önmagukkal való párbeszédet, ami megerősíti bennük, hogy bűnrészesek a rasszizmusban. Azt is meg akarták tanítani nekik, hogyan „vonják vissza a fehérségüket”.

Szintén Rufo számolt be a közösségi oldalán arról, hogy a Disney antirasszista képzéseket tart dolgozóinak. A mesebirodalom ráadásul korábban a rasszizmus felszámolásával foglalkozó YWCA szervezet egyik kihívását is szponzorálta, amely a társadalmi igazságosságról és a faji méltányosságról szólt. Ennek keretében a résztvevők egy olyan listát kaptak, amelyen csaknem 100 állítás szerepelt, amelyek közül meg kellett jelölniük azt, ami igaz rájuk. A kitöltőknek olyan kérdésekre kellett választ adniuk, mint például hogy heteroszexuálisak-e, és a szüleik is azok, vagy hogy még nem próbálták-e megváltoztatni a nemüket. Minél több kérdésre feleltek igennel, annál biztosabbak lehettek benne, hogy ők kiváltságosak.

Christopher Rufo tehát folyamatosan igyekszik felhívni a figyelmet a woke-mozgalom visszásságaira. Nemrég arról beszélt a Fox News csatornán, hogy szándékos stratégia, amikor a média tagadja a kritikai fajelmélet jelenlétét az iskolákban. A hírek szerint pedig a jövőben is számíthatunk tőle a woke-ideológiát lebuktató anyagokra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Érdeklődés hiányában elmarad a mai momentumos tüntetés

Érdeklődés hiányában elmarad a mai momentumos tüntetés

Helyette inkább tartottak egy kis rögtönzött sajtótájékoztatót. Hiába, régen volt már 2017, már nem menő a fővárosi fiataloknak a lilákhoz csatlakozni.

Nem egy ukránt, hanem egy oroszt választottak meg a nemzetközi sakkszervezet élére

Arkagyij Dvorkovics orosz sakkmestert egy személyben hibáztatja az ukrán ellenfele „Oroszország háborús gépezetének felépítéséért”.

Zelenszkij felelősségre fogja vonni mindazokat, akik segítik a megszállókat

Kijev és szövetségesei nem fognak béketárgyalásokba bocsátkozni, ha Moszkva népszavazásokat tart Ukrajna elfoglalt térségeiben az Oroszországhoz való csatlakozásról – jelentette ki vasárnap az ukrán elnök.

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Ha Szentpéteri Nagy Richárd politológus és Bánó András, a harminc évvel ezelőtti rossz emlékű „Egyenleg-ügy” főszereplője valamilyen módon Orbán Viktorról beszélget a nyilvánosság előtt, abban biztosak lehetünk, hogy a magyar miniszterelnök abból jól nem jön ki.

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Azt gondolná az ember, hogy van egy határ, amit már nem lépnek át, de minden alkalommal bizonyítják, hogy nincs ilyen.

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

A kormány pedig előre közölte, hogy nem lehet áthárítani az extraprofit-adót az utasokra. A Ryanair a tettéért most drágán megfizet.

Kína folytatja hadgyakorlatait Tajvan körül

A kínai hadsereg bejelentette hétfőn, hogy tovább folytatja a Tajvan körül múlt héten megkezdett hadgyakorlatait, amelyeknek az eredeti tervek alapján helyi idő szerint vasárnap délben kellett volna befejeződniük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére