Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már nemcsak a múltat akarják elpusztítani, hanem a jövőt is

Woke-figyelő

2021.11.29. 16:40

Elképzelhető, hogy a woke-ideológia követői már nemcsak a múltat akarják eltörölni, hanem tönkre akarják tenni a jelent, és a jövőt is irányítani akarják.

A baloldalon teret nyerő woke-ideológiáról és a múlt eltörléséről beszélt nemrég a Fox News csatornán Christopher Rufo konzervatív aktivista, újságíró. Szerinte a modern marxisták azt akarják elérni a gyerekeknél, hogy gyűlölettel és lemondással tekintsenek az országukra. Ez ugyanis elősegíti a marxisták politikai céljait, vagyis abba az irányba tereli a fiatalokat, hogy pusztítsák el a saját országukat, mert bűnösnek érzik magukat a múltban történt dolgok miatt.

Ahogyan arra Christopher Rufo is rámutatott, a woke-ideológia követőinek célja az, hogy eltöröljék a múltat, és ezzel együtt tönkretegyék a jelent is. Az újságíró szerint a baloldal célja az is, hogy a történelem revíziójával kontrollálja a jövőt.

Christopher Rufo nem először beszél a woke-ideológiáról. Az utóbbi időben számtalanszor felhívta a figyelmet arra, hogyan terjed ez az eszme az Egyesült Államokban, és hogy milyen antirasszista őrültségek történnek országszerte.

Tavaly például arról posztolt a Twitter-oldalán, hogy Seattle-ben a városi dolgozóknak azt tanították a sokszínűségi trénerek: gyakorolják az önmagukkal való párbeszédet, ami megerősíti bennük, hogy bűnrészesek a rasszizmusban. Azt is meg akarták tanítani nekik, hogyan „vonják vissza a fehérségüket”.

Szintén Rufo számolt be a közösségi oldalán arról, hogy a Disney antirasszista képzéseket tart dolgozóinak. A mesebirodalom ráadásul korábban a rasszizmus felszámolásával foglalkozó YWCA szervezet egyik kihívását is szponzorálta, amely a társadalmi igazságosságról és a faji méltányosságról szólt. Ennek keretében a résztvevők egy olyan listát kaptak, amelyen csaknem 100 állítás szerepelt, amelyek közül meg kellett jelölniük azt, ami igaz rájuk. A kitöltőknek olyan kérdésekre kellett választ adniuk, mint például hogy heteroszexuálisak-e, és a szüleik is azok, vagy hogy még nem próbálták-e megváltoztatni a nemüket. Minél több kérdésre feleltek igennel, annál biztosabbak lehettek benne, hogy ők kiváltságosak.

Christopher Rufo tehát folyamatosan igyekszik felhívni a figyelmet a woke-mozgalom visszásságaira. Nemrég arról beszélt a Fox News csatornán, hogy szándékos stratégia, amikor a média tagadja a kritikai fajelmélet jelenlétét az iskolákban. A hírek szerint pedig a jövőben is számíthatunk tőle a woke-ideológiát lebuktató anyagokra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére