Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már az óvodások is kénytelenek a transzneműségről tanulni

888.hu

2021.11.18. 07:00

Egy szülői aktivistacsoport olyan dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amelyek azt mutatják, hogy Connecticutban arra kényszerítik az óvodáskorú gyerekeket, hogy tanuljanak a „társadalmi igazságossági normákról”, beleértve a transzneműséget és a nemi identitást.

 

A Parents Defending Education nevű szervezet azt követően hozta nyilvánosságra a dokumentumokat, hogy West Hartfordból aggódó szülők keresték meg őket, és megdöbbenésüket fejezték ki amiatt, hogy gyermekeiket „társadalmi-érzelmi tanulásnak teszik ki”.

A jelentés megjegyzi, hogy az egyik szülőt különösen aggasztotta a gyerekeknek kiosztott When Aidan Became a Brother című könyv, amely részletezi, hogyan dönt úgy egy lány, hogy fiúvá válik, miután „rossz” testben született.

Aggódom a When Aidan Became a Brother című könyv miatt, amely tele van genderelmélettel, miszerint a születéskor hozzárendelt nemed »rossz«, és valójában fiú vagy. Ezt tényként tálalják a nagyon kicsi gyerekeknek”

– fejtette ki.

A szülőknek azt is elmondták, hogy

a jelentés szerint nem vehetik ki gyermekeiket a programból.

A dokumentumokban vannak egyéb olvasnivalók is, amelyeket négy kategóriába soroltak: identitás, sokszínűség, igazságosság és cselekvés.

Az elmúlt hetekben a szülők országszerte a baloldaliak és a kormányzati szervek támadásának voltak kitéve, miután az iskolai tisztviselőkkel szemben olyan ügyek miatt léptek fel, mint

a kritikai fajelmélet és a melegpornó-irodalom az iskolákban.

Ahogy Tucker Carlson nemrég részletezte, a Biden-kormányzat az igazságügyi minisztériumot és az FBI-t használja arra, hogy célba vegye azokat a szülőket, akik nem hajlandók elfogadni az efféle „társadalmi igazságossági” elméletek iskolai tanítását.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére