Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már az amerikaiaknak sem kell a Black Lives Matter

888.hu

2021.11.04. 12:40

Egy új közvélemény-kutatás szerint az amerikaiak többsége több mint három év óta először ellenzi a Black Lives Matter mozgalmat.

 

A Black Lives Matter támogatottsága George Floyd rendőrgyilkosságát követően ugrott meg, de a 2020 nyarán hónapokig tartó erőszakos zavargások után folyamatosan csökkent.

A Civiqs új felméréséből kiderül, hogy az amerikaiak 44 százaléka ellenzi a szélsőbaloldali mozgalmat, míg 43 százalékuk továbbra is támogatja.

A 2020-as nyári zavargások, amelyeket a CNN-hez hasonló hírcsatornák „többnyire békésnek” minősítettek, az Egyesült Államok történetében a legnagyobb kárt okozták,

a biztosítási ágazat összes kifizetése meghaladta a kétmilliárd dollárt.

Egy Jennifer Chudy és Hakeem Jefferson akadémikusok által írt esszé, amelyet a New York Times az év elején tett közzé, azt elemezte, hogy a BLM támogatottsága 2020 közepén +20 százalékra emelkedett, de gyorsan mindössze +5 százalékra csökkent – amilyen mértékű 2019 közepén volt.

Most ez a szám negatív tartományba került,

annak ellenére, hogy a BLM masszív, széles körű médiatámogatást élvez, és következetesen mellé állnak hírességek és kulturális intézmények – írta meg a Summit News.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére