Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már az amerikaiak hatalmas többsége is elutasítja a kiskorúak nemátalakító műtéteit

888.hu

2022.10.26. 16:40

Szerintük túl messzire ment a transzlobbi. Joe Biden azonban nem hátrál, és bejelentette: a demokraták továbbra is büszkén támogatják a transzneműek műtéteit. Ugyan Dylan Mulvaney transzaktivista nagy hatással lehetett az amerikai elnökre a találkozásuk során, de az amerikaiak erről a kérdésről máshogyan vélekednek.

 

Mint ismert, Dylan Mulvaney transznemű nőnek egy olyan botrányosra sikeredett interjút sikerült adnia, amelyet követően rengetegen megismerték a nevét.

 

 

Az amerikai elnök azonban nem háborodott fel, helyette meghívta transzaktivistát elbeszélgetni vele a Fehér Házba. A téma „természetesen” mi más fontosabb lett volna, mint az Egyesült Államok transzproblémái, illetve hogy ő személyesen milyen akadályokba ütközik a szexuális identitása miatt.

 

Ez a 222. napom úgy, hogy lány vagyok. Washingtonban vagyok, és a Fehér Házba megyek, hogy beszéljek az Egyesült Államok elnökével.”

áradozott Mulvaney a TikTokra feltöltött videójában. amelyet egy hotelszobában forgattak. Az influenszer egy olyan pólót viselt, amin az áll: „Ne szórakozz a transz gyerekekkel”.

 

 

Az, hogy ki hatalmazta fel őt a transzneműek képviseletére, az rejtély. A találkozó vasárnap a NowThis műsorában létrejött, a közös beszélgetésük tartott 5 percig, de ez is elég volt Mulvaney-nek ahhoz, hogy boldogan mehessen haza.

 

 

Rendkívül kiváltságos vagyok, hogy olyan államban élhetek, amely lehetővé teszi számomra, hogy hozzáférjek a szükséges erőforrásokhoz, és ez a döntés csak rám és az orvosaimra tartozik.”

– mondta az elnöknek Mulvaney.

 

Joe Biden megerősítette az beszélgetés során, hogy helytelennek tartja azt, hogy vannak olyan államok, amelyek tiltják a nemi hovatartozást megerősítő egészségügyi ellátást, vagy akadályozzák a különféle eljárásokhoz való hozzáférést. Azt azonban nem említette, hogy mit gondol a kiskorúakon elvégzett beavatkozásokról.

 

Csak hogy tisztázzuk – a Demokrata Párt hivatalos álláspontja most az, hogy a pubertásblokkolók és a gyerekek nemi átalakító műtétje jó.”

– reagált a TikTok Libs az interjúra.

 

Rebeccah Heinrichs, a Hudson Intézet vezető munkatársa a következőképpen reagált:

 

Egy nőnek öltözött férfi időt kapott, hogy elmondja neki, milyen nőnek lenni, egy olyan időszakban, amikor rekord infláció van, az oktatás a padlón van, az élelmezés bizonytalansága és az amerikaiak életmódját fenyegető biztonsági fenyegetések pedig percről percre nőnek.”

 

A Babylon Bee vezérigazgatója, Seth Dillon Twitteren reagált a klipre:

 

A demokraták hivatalosan és büszkén támogatják a kiskorúak megcsonkítását.”

 

Az világosan látszik, hogy ez a beszélgetés nem fog segíteni a demokratákon a számukra vészesen közeledő félidős választások során. Ugyanis egy friss közvélemény-kutatás szerint

az amerikaiak 80 százaléka elítéli a kiskorúakon végzett transznemű eljárásokat.
A válaszadók szerintük meg kellene várniuk, amíg nagykorúak nem lesznek. A republikánusok és független szavazók túlnyomó többsége ellenzi a kiskorúak nemváltoztató műtéteit, míg a demokraták 53,2 százaléka válaszolta ugyanezt.

Egy másik kutatásban pedig azt válaszolták, hogy

a transzlobbi már túl messzire ment azzal, hogy a kiskorúakat droghasználatra és különféle nemátalakító műtétekre biztatta.
A felmérésből kiderül, hogy a megkérdezettek 69 százaléka szerint a transzneműek számának növekedése a kiskorúak körében annak köszönhető, hogy többek között a közösségi média erejének hatására megkérdőjelezik a saját születéskori nemüket. 70 százalék szerint pedig az egészségügyi ipar öncélú haszonszerzés céljából ezt a helyzetet kihasználja.
Talán az se véletlen, hogy Dylan Mulvaney a munkásságát éppen a közösségi médiában végzi, ahol már így is rengeteg rajongóval rendelkezik. Amíg ekkora médiahátteret kap, addig a tevékenysége csak árt a fiataloknak. Megnyugtató ugyanakkor, hogy az amerikai társadalom egyre inkább kezdi tisztán átlátni a veszélyt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére