Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már 14 éves kortól adhatóak nemi hormonok a gyerekeknek

888.hu

2022.08.19. 17:20

A fiúk tizenhat éves kortól végeztethetnek mellplasztikát.

 

A Transznemű Egészségügyi Világszövetség (WPATH) új útmutatója 16-ról 14 évre csökkenti a nemi hormonok ajánlott korhatárát.”

– derül ki a The Post Millennial által a héten megszerzett útmutató-tervezetből.

A masztektómiát, azaz a mellek eltávolításának életkorát 15 évre csökkentették. A tizenhat éves fiúk kérhetik a mellnagyobbítást, az arcplasztikát és az ádámcsutkát csökkentő légcsőborotválkozást is.

 

 

Az új iránymutatás a nemi szervi műtétek, például a méheltávolítás és a hüvelyplasztika korhatárát 18 helyett 17 évre csökkenti.

Az egyetlen 18 éves kor felett ajánlott műtét a falloplasztika, amely „a test más részéből vett bőrátültetésekből történő pszeudo-penis létrehozása” – áll a jelentésben.

 

Az útmutató a WPATH nyolcadik kiadása lesz.

Mint a The Post Millennial megjegyzi, a WPATH „nemzetközi irányelveket és protokollokat határoz meg a nemi átalakulás orvosi folyamatára vonatkozóan”.

 

A szervezet júniusban az Associated Press rendelkezésére bocsátotta az útmutató tervezetének egy példányát, a csoport elnöke szerint a korhatár csökkentése „lehetővé teszi a transznemű tizenévesek számára, hogy a fizikai pubertáskori változásokat a többi tinédzserrel egy időben tapasztalják meg”.

 

 

Miközben a transzneműség felé irányuló nyomás erősen ideológiai jellegű, egy 2020 decemberében kiadott jelentés szerint az amerikai nemi átalakító műtétek piacának mérete 2019-ben 267 millió dollár volt, ez az adat várhatóan 14,4 százalékkal fog nőni 2020 és 2027 között.

Az Egyesült Államokban a „nemi hovatartozást megerősítő ellátások” ösztönzése akkor történik, amikor a nemi ideológiában mélyebben megmerítkezett európai országok visszalépnek a gyermekek és tizenévesek pubertáskori kezelésétől.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére