Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

LMBTQ-könyv gyerekeknek a németektől

888.hu

2021.07.23. 16:00

Nyugaton szerencsére tűélesen látják, mi kell ide. A Verlagsgruppe Oetinger nevű német kiadó egy online kiadvánnyal akarja „színesebbé” tenni a Magyarországon egyre csak „romló” világot.

 

Honlapjukon röviden írnak arról, hogy mi a könyvecske megjelentetésének apropója.

Ha valaki arra tippel, hogy a gyermekvédelmi törvény, akkor azt mondhatjuk: telitalálat.

A törvény miatt érezték úgy, hogy ezt a kiadványt feltétlenül le kell fordítaniuk, és ingyenesen, PDF formátumban elérhetővé kell tenniük a magyarországi elnyomottak számára.

De mit is tartalmaz ez a fantasztikus humanitárius ismeretterjesztő könyv?

Mindenekelőtt egy történelmi gyorstalpalót a mozgalomról és a homoszexualitásról. (Már ezen a ponton felmerül a gondolat, hogy ez miért érdekelne egy gyereket. Magától inkább focizni vagy minecraftozni menne a haverjaival.)

Ezután bevezeti a gyerekeket a biológiai és a társadalmi nem fogalmába. Azt már megszokhattuk, hogy a társadalmi nem kapcsán a teljes normatív nihil ingoványos talaján áll minden progresszív okfejtés, úgyhogy itt nem ért nagy meglepetés. A kiadvány legszürreálisabb része azonban az, amikor elkezdi megmagyarázni, hogy a biológiai nem is kirekesztő.

Így például a fiúknál a here férfi nemi jellegnek, a lányoknál a szeméremtest női nemi jellegnek számít. Ez az egyszerű felosztás azonban kizár néhány embert, és diszkriminálja őket – így megsértik és hátrányos helyzetbe hozzák őket”

– olvasható egy bizonyos ponton.

Interszexuális: Az interszexuális vagy interszex emberek olyan biológiai nemi jellegzetességekkel rendelkeznek, amelyek nem sorolhatóak be kizárólagosan tipikus női vagy férfi kategóriába, vagy mindkettőnek megfelelnek. Ezek a különbözőségek megjelenhetnek a kromoszómákban, nemi mirigyekben, hormonokban vagy nemi szervekben is, tehát eredményezhetnek kívülről látható vagy nem látható tulajdonságokat. (Wikipédia)

Már csak az a kérdés, hogy a világ népességének (kb.) 0,5 százalékát miért sérti az, hogy a többiek nemi szervei az egyértelmű biológiai nemük szerint fejlődtek ki?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Magyrországon rendezik meg az első európai CPAC-et

Magyrországon rendezik meg az első európai CPAC-et

2022 tavaszán Budapesten fogják megrendezni az európai kontinens első CPAC-jét, azaz Konzervatív Politikai Akció Konferenciáját – jelentette be az esemény házigazdájaként Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója Dan Schneiderrel, az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) ügyvezető igazgatójával tartott sajtótájékoztatón, ahol aláírták az erről szóló megállapodást is.

Fake News az áldozat segítés terén, szavaznak a svájciak az LMTQ-törvényről

Fake News az áldozat segítés terén, szavaznak a svájciak az LMTQ-törvényről

Működésbe lépett a balos Fake News hálózat az áldozatsegítés ügye körül. Hétvégén fognak szavazni a svájciak az új LMBTQ-törvényről.

A baloldal mindig bajba kerül, ha igazat próbál mondani

A baloldal mindig bajba kerül, ha igazat próbál mondani

A baloldalnak történelmileg nem erőssége az őszinteség. Tóth Bertalan például az előválasztás lebonyolításának kudarcos indulása kapcsán megpróbált ezen változtatni, de az igazságot feltárni igyekvő szocialista politikust mégis befedni látszik a baloldal hazugságokhoz ragaszkodó hagyományainak vastagon lerakódó guanója.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére