Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Leszbikus szerelmi szál fogja megédesíteni a Marvel következő szuperhősfilmjét

888.hu

2022.01.05. 13:20

A Marvel-rajongók – tisztelet a kivételnek – alig várják már, hogy Marvel kapitány és a Valkűr összegabalyodjon a filmvásznon, a pletyka szerint ez az egyik 2023-as képregényfilmben akár össze is jöhetnek.

 

A biszexuális Valkűrt az MCU-ban Tessa Thompson játssza, és leghamarabb a Thor: Szerelem és Mennydörgés című filmben fog visszatérni a képernyőkre 2022 nyarán. Azonban egy új forgatási fotó azt sejteti, hogy a Valkűr a 2023-as Marvel kapitányban is szerepelni fog.

Zenobia Shroff színésznő megosztott egy Instagram-posztot, amelyen a filmben szereplő színészek portréképei szerepeltek. Éles szemű rajongók kiszúrták Thompson arcképét. A hír már csak azért is érdekes, mert az MCU hivatalosan még nem jelentette be, hogy a Valkűr szerepelni fog a 2023-as Marvel kapitányban.

A rajongók spekulációját a leszbikus szerelmi szálról Tessa Thompson és Brie Larson (Marvel kapitány) többször is táplálták, egy alkalommal például mindketten megosztottak egy rajzot, amelyen a karaktereiket szerelmes párként ábrázolták.

Thompson nyilatkozata szerint a rajongók számíthatnak majd egy queer történetre a Thor: Szerelem és Mennydörgés című filmben, ez szintén az LMBTQ szerelmi szál megjelenését erősíti.

Hab a tortán, hogy a Marvel elnöke, Kevin Feige is megerősítette, hogy a Valkűr karaktere homoszexuális lesz az új Thor filmben.

Az MCU az év elején mutatta be az első nyíltan meleg szuperhősét, Phastost (Brian Tyree Henry alakítja), az Örökkévalók című filmben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére