Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lengyelország rá lett kényszerítve az LMBTQ-mentes zónáik megszüntetésére is

888.hu

2022.06.30. 17:40

Teljes behódolás az EU követeléseinek.

 

Az ország legfelsőbb bírósága úgy döntött, hogy

 

megszünteti négy teleülésen is az „LMBTQ-mentes zónákat”.

 

A döntést a közösség nagy győzelemnek tekinti. A meghozott ítélet arra kötelezi a különböző helyi hatóságokat, hogy változtassák meg ezen álláspontjukat. Az Európai Bizottság álláspontja szerint ezen zónák megsérthetik az Európai Unió „szexuális irányultságon alapuló diszkriminatív jogalkotásra vonatkozó jogszabályait”.

Eredetileg 9 zóna megszüntetését irányozta elő az ombudsman, de a jobboldali agytröszt Ordo Iuris sikeresen fellebezett ez ellen, így végül csupán 4 övezetet kell eltörölniük.

A Pinknews szerint kettő zónát „súlyos törvénysértés” miatt töröltek kell, a többit pedig azért, mert

 

a lengyelek szeretnék megkapni az uniós forrásokat, ezek elvesztésétől való félelem kényszerítette rá őket a döntés meghozatalára.

 

A liberális propaganda tehát sikeresen megérkezett Lengyelországba (is). Nemrégiben Varsóban megtartotta az ország a szövetségesének tekinthető Ukrajnával közösen a maguk Pride eseményét is, melyen több ezren vettek részt. Az ukrán LMBTQ+ jogvédő csoport több mint 300 tagja csatlakozott a felvonuláshoz, miután az orosz invázió miatt nem tudták megszervezni a felvonulásukat a saját országukban. A lengyelek még hitelt is felvettek az ukrán menekültek megsegítésére.

 

 

Nem ez volt az első alkalom, hogy Lengyelország olyat tesz meg, amit ideális esetben nem tennének. Ám az országnak nagy szüksége volt a helyreállítási alapból visszatartott, de őket megillető sok milliárd eurónyi forrásokra, ennek azonban feltételeket szabhattak. Így eshetett meg nemrégiben az, hogy támogatásokat biztosították a globális minimumadó bevezetésének ötletének.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Puccskísérlet Németországban, akcióban a GSG-9

Puccskísérlet Németországban, akcióban a GSG-9

A „Birodalmi-polgárok” fegyveres csoport államcsínyét akadályozta meg a német Szövetségi Nyomozóhivatal és a rendőrség speciális alakulatai. Az akció veszélyessége miatt még a GSG-9 kommandósait is bevonták a hajnali razziába. Németország-szerte eddig összesen 52 személyt vettek őrizetbe a puccskísérlet gyanújával és számos lőfegyvert foglaltak le.

Árstop nélkül is a legalacsonyabbak között van a magyar benzinár Európában

Árstop nélkül is a legalacsonyabbak között van a magyar benzinár Európában

A brüsszeli elhibázott szankciók miatt megszüntetett benzinárstop feloldása után megnéztük, hogyan állnak az uniós rangsorban a hazai üzemanyagárak. Árstop nélkül is kedvezőek.

Már a háború kitörése előtt is nagyon pörgött a fegyverbiznisz

Már a háború kitörése előtt is nagyon pörgött a fegyverbiznisz

A globális fegyvereladások 2021-ben közel két százalékkal nőttek az ukrajnai háború előtt.

Orbán Viktor: A szankciós benzinárakból elvonjuk az extraprofitot

Az elmúlt napokban a brüsszeli kőolajszankciók hatályba léptek, bekövetkezett az, amitől tartottunk. Mostantól szankciós benzinárak vannak érvényben egész Európában. Magyarországon az ebből keletkező extraprofitot elvonjuk és a rezsivédelmi alapba irányítjuk – írta Orbán Viktor kormányfő a közösségi oldalán.

Együttműködési programot indított az energiaellátás biztosítására a brit és az amerikai kormány

Átfogó együttműködési programot indított az energiaellátás biztosítására a brit és az amerikai kormány. A kezdeményezést, amelynek keretében az Egyesült Államok már jövőre jelentősen megemelt mennyiségű cseppfolyósított földgázt (LNG) szállít Nagy-Britanniának, Rishi Sunak brit miniszterelnök és Joe Biden amerikai elnök jelentette be szerdai közös nyilatkozatában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére