Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Köthet-e paktumot Sorossal Márki-Zay migrációügyben, ahogy a kanadai kormányfő tette?

888.hu

2021.10.25. 12:20

Hódmezővásárhely polgármestere kanadai mintára telepítené be a migránsokat Magyarországra. De miért épp Kanadát veszi alapul a baloldal legújabb üdvöskéje? Ha kicsit a dolgok mögé nézünk, kiderül, hogy Justin Trudeau kanadai miniszterelnök migrációügyben paktumot kötött többek között Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns Nyílt Társadalom Alapítványával.

 

A múlt héten számoltunk be róla, hogy Márki-Zay Péter, a Gyurcsány-show nyertese a CNN-en ismerte el, hogy beengedné a migránsokat Magyarországra. A Soros-hálózatba jól beágyazott Christiane Amanpour sztárriporternek azt mondta:

Amiben én változtatnék, az lényegében a gyűlöletkampány felszámolása és az emberséges bánásmód a menekültekkel szemben, akárhonnan is érkezzenek hozzánk.”

De honnan jönnek Márki-Zay ezen nagyszabású gondolatai?

Bevándorláspárti nézeteit a hódmezővásárhelyi polgármester abban a propagandakönyvben fejtette ki,

amelyet a bukott televíziós műsorvezető, jelenleg Gyurcsány-párti politikus Kálmán Olga írt róla.

Márki-Zay szerint

a legfontosabb kérdés nem maga a bevándorlás, hanem az integráció”.

Elmondása szerint „amíg Magyarország az unió tagja, addig a kormány ezt nem tudja megakadályozni, különösen úgy nem tehet különbséget, hogy a fekete bőrű vagy a muzulmán vallású nem jöhet, a többi meg igen”.

A karrierbaloldali Márki-Zay annak a véleményének is hangot adott, hogy összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás egy adott térség gazdasági fejlődésére.

Egy kanadai típusú szereteten és elfogadáson alapuló társadalomra lenne szükség Magyarországon is, hogy legkésőbb egy generáció múlva sokkal befogadóbb legyen a társadalom, és a vegyes házasságból született gyerekek is lelkes hazafiakká váljanak”

– fejtette ki a bevándorláspárti politikus a bukott televíziósnak.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért pont Kanada jutott Márki-Zay eszébe. Már azt leszámítva, hogy egy ideig ott élt.

Vélhetően azért, mert

bevándorláspártibb ország aligha akad a világon Kanadánál, igaz, az ott élők egyre kevésbé akarják a migrációt.

Kanada volt az első nyugati ország, amely hivatalos multikulturális törvényeket fogadott el a bevándorló származású etnikai csoportok érdekében, és egyike azon államoknak, amelyekben a multikulturalizmus szerepel az alkotmányban.

A kanadai modellt 2012-ben a Migration Policy Institute egy tanulmányában sikertörténetnek könyvelte el. Szerepel benne többek között az is, hogy a Kanadában élő bevándorlók nagyobb valószínűséggel válnak állampolgárokká, kapnak szavazati jogot, és indulnak köztisztségekért, ráadásul nagyobb arányban választják meg őket, mint más nyugati demokráciákban élő bevándorlókat.

Tudjuk, hogy a migránsok hova szeretnek szavazni.

Természetesen a baloldalra.

A Migration Policy Institute egyébként évek óta élvezi Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns pénzügyi támogatását. A Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) honlapja szerint csak 2020-ban 820 ezer dollárt szereztek Soroséktól. A szervezetet 2001-ben alapították, egy évvel később a Soros-alapítvány már meg is dobta őket 150 ezer dollárral.

Tavaly a kanadai liberális és bevándorláspárti kormány bejelentette, hogy egyre több migránst fogadnak be.

A Reuter beszámolója szerint a terv az volt, hogy 2021-ben több mint 400 ezer, 2022-ben pedig 411 ezer új állandó lakossal bővüljön az ország populációja, ami 50 ezerrel haladja meg a korábbi célokat. Marco Mendicino bevándorlásügyi miniszter akkor azt mondta, hogy

a bevándorlás a gazdasági fellendülésünk és hosszú távú jólétünk egyik kulcsa”.

A Nanos Research Group felmérése azonban arra jutott, hogy a lakosság mindössze 17 százaléka gondolta úgy, hogy több migránst kellene befogadni 2021-ben, mint 2020-ban, 40 százalék nem változtatna a bevándorlás mértékén, 36 százalék mondta azt, hogy kevesebb migránst kellene befogadni.

Egyáltalán nem véletlen, hogy a kanadai kormány erőltetni kívánja a bevándorlást.

2016-ban Kanada kormányzati szintű megállapodást kötött az ENSZ menekültügyi főbiztosával (UNHCR) és a Soros-alapítvánnyal annak érdekében, hogy együttesen segítsék elő a „társadalmi mobilitást”, azaz a migránsok magánszponzoráció által finanszírozott utaztatását és integrációját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Napi izgalmak, varsói tanácskozás, kukkol a Facebook, semleges mosdók terítéken

Napi izgalmak, varsói tanácskozás, kukkol a Facebook, semleges mosdók terítéken

Konzervatív pártvezetők tanácskozása Varsóban, megosztja adatainkat a Facebook és a WhatsApp, gendersemleges mellékhelyiségeket vezetnek be Chicagóban diákoknak.

Európai konzervatív vezetők: az EU szabad és egyenlő nemzetállamokból áll

Európai konzervatív vezetők: az EU szabad és egyenlő nemzetállamokból áll

Az Európai Unió (EU) szabad és egyenlő nemzetállamokból áll, őket számos szoros együttműködési terület köt össze, Európa pedig csak az ilyen együttműködési modell révén menthető meg további válságoktól és feszültségektől – szögezték le az európai konzervatív pártok vezetői a szombati varsói konferenciájukat záró közös nyilatkozatban.

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Donáth: „Orbán gyáván megfutamodott”

Donáth: „Orbán gyáván megfutamodott”

A héten megörvendeztette az ATV nézőit tízpercnyi diktatúrázással Donáth Anna, aki – egyébként nem jogászként – a jogállamiságról beszélt Rónai Egonnal, ekézve a totalitárius Orbán-rezsimet, ami annyira elnyomó, hogy még a hazáját kofaként áruló Momentum korábbi és új elnökét is hagyja rendre felszólalni a magyar érdek ellen, minősíthetetlen stílust megengedve magának a kormány tagjaival szemben.

Rezsicsökkentés: már a kis- és középvállalkozásoknak is

Rezsicsökkentés: már a kis- és középvállalkozásoknak is

Ezt írta Facebook-oldalára Orbán Viktor miniszterelnök.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére