Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Köthet-e paktumot Sorossal Márki-Zay migrációügyben, ahogy a kanadai kormányfő tette?

888.hu

2021.10.25. 12:20

Hódmezővásárhely polgármestere kanadai mintára telepítené be a migránsokat Magyarországra. De miért épp Kanadát veszi alapul a baloldal legújabb üdvöskéje? Ha kicsit a dolgok mögé nézünk, kiderül, hogy Justin Trudeau kanadai miniszterelnök migrációügyben paktumot kötött többek között Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns Nyílt Társadalom Alapítványával.

 

A múlt héten számoltunk be róla, hogy Márki-Zay Péter, a Gyurcsány-show nyertese a CNN-en ismerte el, hogy beengedné a migránsokat Magyarországra. A Soros-hálózatba jól beágyazott Christiane Amanpour sztárriporternek azt mondta:

Amiben én változtatnék, az lényegében a gyűlöletkampány felszámolása és az emberséges bánásmód a menekültekkel szemben, akárhonnan is érkezzenek hozzánk.”

De honnan jönnek Márki-Zay ezen nagyszabású gondolatai?

Bevándorláspárti nézeteit a hódmezővásárhelyi polgármester abban a propagandakönyvben fejtette ki,

amelyet a bukott televíziós műsorvezető, jelenleg Gyurcsány-párti politikus Kálmán Olga írt róla.

Márki-Zay szerint

a legfontosabb kérdés nem maga a bevándorlás, hanem az integráció”.

Elmondása szerint „amíg Magyarország az unió tagja, addig a kormány ezt nem tudja megakadályozni, különösen úgy nem tehet különbséget, hogy a fekete bőrű vagy a muzulmán vallású nem jöhet, a többi meg igen”.

A karrierbaloldali Márki-Zay annak a véleményének is hangot adott, hogy összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás egy adott térség gazdasági fejlődésére.

Egy kanadai típusú szereteten és elfogadáson alapuló társadalomra lenne szükség Magyarországon is, hogy legkésőbb egy generáció múlva sokkal befogadóbb legyen a társadalom, és a vegyes házasságból született gyerekek is lelkes hazafiakká váljanak”

– fejtette ki a bevándorláspárti politikus a bukott televíziósnak.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért pont Kanada jutott Márki-Zay eszébe. Már azt leszámítva, hogy egy ideig ott élt.

Vélhetően azért, mert

bevándorláspártibb ország aligha akad a világon Kanadánál, igaz, az ott élők egyre kevésbé akarják a migrációt.

Kanada volt az első nyugati ország, amely hivatalos multikulturális törvényeket fogadott el a bevándorló származású etnikai csoportok érdekében, és egyike azon államoknak, amelyekben a multikulturalizmus szerepel az alkotmányban.

A kanadai modellt 2012-ben a Migration Policy Institute egy tanulmányában sikertörténetnek könyvelte el. Szerepel benne többek között az is, hogy a Kanadában élő bevándorlók nagyobb valószínűséggel válnak állampolgárokká, kapnak szavazati jogot, és indulnak köztisztségekért, ráadásul nagyobb arányban választják meg őket, mint más nyugati demokráciákban élő bevándorlókat.

Tudjuk, hogy a migránsok hova szeretnek szavazni.

Természetesen a baloldalra.

A Migration Policy Institute egyébként évek óta élvezi Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns pénzügyi támogatását. A Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) honlapja szerint csak 2020-ban 820 ezer dollárt szereztek Soroséktól. A szervezetet 2001-ben alapították, egy évvel később a Soros-alapítvány már meg is dobta őket 150 ezer dollárral.

Tavaly a kanadai liberális és bevándorláspárti kormány bejelentette, hogy egyre több migránst fogadnak be.

A Reuter beszámolója szerint a terv az volt, hogy 2021-ben több mint 400 ezer, 2022-ben pedig 411 ezer új állandó lakossal bővüljön az ország populációja, ami 50 ezerrel haladja meg a korábbi célokat. Marco Mendicino bevándorlásügyi miniszter akkor azt mondta, hogy

a bevándorlás a gazdasági fellendülésünk és hosszú távú jólétünk egyik kulcsa”.

A Nanos Research Group felmérése azonban arra jutott, hogy a lakosság mindössze 17 százaléka gondolta úgy, hogy több migránst kellene befogadni 2021-ben, mint 2020-ban, 40 százalék nem változtatna a bevándorlás mértékén, 36 százalék mondta azt, hogy kevesebb migránst kellene befogadni.

Egyáltalán nem véletlen, hogy a kanadai kormány erőltetni kívánja a bevándorlást.

2016-ban Kanada kormányzati szintű megállapodást kötött az ENSZ menekültügyi főbiztosával (UNHCR) és a Soros-alapítvánnyal annak érdekében, hogy együttesen segítsék elő a „társadalmi mobilitást”, azaz a migránsok magánszponzoráció által finanszírozott utaztatását és integrációját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Karácsony Gergely a buszsávban rövidíti a menetidőt

Karácsony Gergely a buszsávban rövidíti a menetidőt

Karácsony Gergely a közlekedési dugók okozta kaotikus helyzeten viszonylag könnyedén túl teszi magát egy videó tanúsága szerint, mivel autója ilyenkor a buszsávot használja.

Nem akarta elengedni a diákokat egy ISIS-túlélő előadására a felügyelő, mert szerinte az elősegíti az iszlamofóbiát

Nem akarta elengedni a diákokat egy ISIS-túlélő előadására a felügyelő, mert szerinte az elősegíti az iszlamofóbiát

Az iskolai tanács egy tagja megtiltotta a diákoknak, hogy részt vegyenek egy könyvklub rendezvényén, ahol a Nobel-békedíjas Nadia Murad mutatja be könyvét, amelyben arról ír, hogy élte túl, amikor az Iszlám Állam elrabolta és szexrabszolgává tette őt tinédzser korában. Az iskolatanács felügyelője szerint a diákok részvétele az előadáson elősegítené az iszlamofóbia kialakulását.

Donald Trump fontolgatja, hogy elindul a 2024-es amerikai elnökválasztáson

Donald Trump fontolgatja, hogy elindul a 2024-es amerikai elnökválasztáson

Mindezt a volt elnök korábbi segítője, Sam Nunberg kotyogta el a a Breitbart News-nak.

Támadóállásban a delta, az omikron és a magyarországi baloldal

Támadóállásban a delta, az omikron és a magyarországi baloldal

Szükséges lenne megállítani mind a hármat, még mielőtt hatalmas nagy károkat nem tesznek hazánkban.

Márki-Zay taktikája: úgy akarja megszólítani a jobboldali szavazókat, hogy gyalázza őket

Márki-Zay taktikája: úgy akarja megszólítani a jobboldali szavazókat, hogy gyalázza őket

A „trágyával etetett gomba” jelző csak egy a sok-sok minősíthetetlen jelző közül, amit a baloldal miniszterelnök-jelöltje megenged magának.

A hazai zsidóságot is köszöntötte hanuka ünnepén a miniszterelnök

A magyarországi zsidó szervezetek vezetőinek címzett levél útján köszöntötte a hazai zsidóságot hanuka ünnepén Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár vasárnap.

Magyarországon még nem bukkant fel az omikron variáns

Magyarországon a jelenlévő mintákban még nem detektálta a koronavírus új változatát, az úgynevezett omikron variánst a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) – közölte a Magyar Nemzet megkeresésére az NNK sajtóhivatala.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére