Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Köln, 1200-662-2

888.hu

2021.12.31. 15:00

Nem, ez nem egy telefonszám. Ez a 2015 szilveszterén, Köln főterén történt, migránsok által elkövetett szexuális támadások, a szexuális bűncselekmények miatt tett feljelentések és az elítéltek száma, ebben a sorrendben.

 

Hat évvel ezelőtt szilveszter éjjelén Köln belvárosában, a dóm melletti téren tömegesen történt nők sérelmére elkövetett szexuális zaklatás, rablás, lopás, nemi erőszak.

Mindez az Angela Merkel által beengedett, majd szabadjára engedett erőszakos illegális bevándorlóknak volt köszönhető.

A főként észak-afrikai elkövetők csoportosan körbevették és zaklatták a szórakozni vágyó német lányokat és nőket. Sokukról a szoknyát, bugyit is letépték, többeknek a testnyílásaiba is belenyúltak a „menedékkérő” vadállatok. Eközben meglopták, kirabolták és ha ellenkeztek, megverték őket. Hónapokkal később kiderült, hogy több nőt meg is erőszakoltak a téren, de ők ezt akkor félelmükben nem jelentették a rendőrségen.

Egyébként a téren tartózkodó rendőrök kevesen voltak, tehetetlennek tűntek, holott szakértők már jóval korábban figyelmeztették őket a közelgő atrocitásokra, támadásokra. A német sajtó pedig napokig próbálta eltitkolni, hogy legalább 1200 nőt ért valamilyen szexuális erőszak, zaklatás, 1300 felett volt a lopás miatti feljelentések száma, de csak 22 embert ítéltek el.

Szexuális erőszak miatt pedig összesen 2 migránst, akik röhögve távoztak a bíróságról, hiszen fejenként 12 hónap felfüggesztett börtönnel megúszták.

A 16 német tartomány közül 12-ben történtek ehhez hasonló bűncselekmények. A gyanúsítottak kivétel nélkül külföldi férfiak voltak, jellemzően észak-afrikai (algériai) illegális migránsok.

Majdnem egy évvel a történtek után hoztak nyilvánosságra rendőrségi felvételeket a helyszínről. A feliratozott videón verekedés, segítségért kiáltó nők, valamint rendőrök láthatók:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére