Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kit érdekelnek az üzemanyagárak? Június van, Pride-hónap!

888.hu

2022.06.02. 15:40

Joe Biden elnök energiaügyi minisztériuma (DOE) a „Pride hónapjának” első napján, „a következő hónapban” és „mindig” a büszkeségre (Pride-ra) szólított fel, míg a gázárak továbbra is az egekbe szöknek, és szerdán újabb rekordot értek el.

 

„Pride. Ebben a hónapban. Jövő hónapban. Mindig” – írta az amerikai Energiaügyi Minisztérium (DOE) a közösségi médiában közzétett bejegyzésében, egyértelművé téve, hogy az amerikai Energiaügyi Minisztérium „büszkén” ünnepli a Pride hónapját. A rövid nyilatkozathoz egy kép is tartozik a „Progress Pride Flag” (A Haladás Büszkeség Zászlaja), amelyet idén más szövetségi ügynökségek is széles körben felkaroltak – írta meg a Breitbart.

A zászló a szivárvány hagyományos színeit tartalmazza, de a transznemű közösség számára világos rózsaszín, babakék és fehér, valamint a kisebbségi közösségek számára fekete és barna színekkel egészül ki:

 

 

A közösségi médiában közzétett posztot nem fogadták kedvezően.

Annyira megnyugtató tudni, hogy időt és energiát fektettek ebbe az ostobaságba, amikor az energiaügyi miniszter még azt sem tudja, mennyi olajat fogyaszt az USA naponta, és az amerikaiak minden idők legmagasabb üzemanyagárát fizetik.”

– írta egy felhasználó.

 

A tweet egybeesik a rekordot döntő benzinárak újabb napjával, amelyek az éjszaka folyamán öt centet ugrottak, elérve a 4,671 dollárt a normál benzin gallonjáért. Jennifer Granholm energiaügyi miniszter azonban továbbra is tagad, és azt mondta az amerikaiaknak, hogy

Vlagyimir Putyin tevékenységének köszönhetik [szerk.: a magas árakat].”

– erre a megjegyzésre Josh Hawley szenátor (R-MO) egy múlt havi meghallgatáson azt mondta, hogy ez: „teljes képtelenség”. Majd kifejtette véleményét, hogy Biden elhibázott politikája miatt emelkednek ennyire drasztikusan az árak, mivel:

Azonnal visszalépett a párizsi klímaegyezménybe. Lemondta a Keystone-csővezetéket. 60 napra leállította az összes új olaj- és gázlízinget és fúrási engedélyt a szövetségi földeken és vizeken. Majd, utasította a szövetségi ügynökségeket, hogy szüntessék meg a fosszilis tüzelőanyagok támogatását. Új szabályozást vezetett be az olaj- és gázkitermelésre és a metánkibocsátásra vonatkozóan.

„Azt akarja mondani, hogy ez nem volt hatással az energiaellátásunkra?” – kérdezte a szenátor Jennifer Granholm minisztert.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére