Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Két berlini drag queen úgy érzi, hogy az Uber sofőrjei diszkriminálják őket

Jog és Szabadság

2022.01.27. 14:40

A migránsok nagy többsége a német fővárosban személygépkocsi vezetést választ szakmaként.

Sok drag queen és queer kerüli Berlinben a tömegközlekedést, és inkább taxit vagy Ubert használ, hogy elkerülje a zaklatásukat. Az utóbbi időben azonban Berlinben és másutt felgyűlnek a sofőrök hamis panaszai az LGBTIQ ügyfelekkel kapcsolatban.

„Az utazás teljesen normális volt. Elköszöntem és kiszálltam. Hirtelen egy üzenet bukkant fel a mobilomon »- mondja a berlini drag queen, Barbie Breakout, polgári nevén Timo Pfaff.

A sofőr panaszkodott, mert állítólag nem viselt száj- és orrvédőt. A művész felháborodott: „Smink nélkül vezettem, és határozottan maszkot viseltem!”

Barbie Breakout ezután még háromszor kapta ugyanazt a vádat.

Végül Barbie feljelentette a sofőrt, és tudatta az Uberrel, hogy diszkriminálva érzi magát. Amikor ismét megkérdezte, e-mailt kapott, hogy az ügyet egy speciális diszkriminációs csoporthoz továbbították, akik felveszik vele a kapcsolatot. De aztán megint nem történt semmi – mondja Barbie.

„Aztán amikor elkezdtem mindent közzétenni az Instagramon, abban a reményben, hogy nyomást gyakorolhatok rá, mások jelentkeztek, például Bambi Mercury” – mondta Barbie. „Ugyanez történt velük. És mások Frankfurtból és Londonból is leírtak hasonló problémákat, valaki még egy cikket is küldött nekem a San Francisco-i eseményekről. Tehát a probléma ismert.”

Barbie panaszkodik, hogy az Uber szereti magát „queer-barát” cégként bemutatni. De most végre szembeszáll az Uberrel – mondja Barbie.

Egy friss kimutatás szerint Németország fővárosában, a bevándorlók meghatározó többségét, több mint 130.000 migránst, mint személygépkocsi vezető alkalmazzák.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Az ukrán elnök szerint a kulcsfontosságú kikötőváros, Mariupol eleste ellenére az ukrán hadsereg komoly károkat okozott az orosz haderőnek.

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Hosszú harc után orosz kézre került Mariupol. Kitiltották Oroszországból Bident, Blinkent és közel ezer más amerikait.

Az oroszok kitiltották Bident és közel ezer másik amerikait

Beutazási tilalmat rendelt el szombaton Oroszország 963 amerikai állampolgár, köztük Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter ellen, és bővítette a kanadai tilalmi listát is – közölte szombaton az orosz külügyminisztérium, hozzátéve, hogy a jövőben is viszonozza az „ellenséges amerikai lépéseket”

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

A miniszterelnök az Újvidéken Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron beszélt az észszerű gazdálkodás fontosságáról.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére