Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Afgán bevándorlók megölték a nővérüket, mivel túlságosan nyugatiként élt

888.hu

2021.12.28. 18:40

Német ügyészek kedden közölték, hogy gyilkossággal vádolnak két afgán testvért, akik júliusban megölték a nővérüket, akit állítólag a nyugati életmódja miatt akartak megbüntetni.

 

A 26 és 22 éves, a német adatvédelmi szabályok miatt csak Sayed H. és Seyed H. néven azonosított férfiakat azzal vádolják, hogy július 13-án egy berlini találkozóra csalták 34 éves nővérüket, majd megfojtották és elvágták a torkát.

A fővárosi ügyészek azzal vádolják őket, hogy még aznap

taxival egy bőröndbe csomagolt holttesttel az egyik pályaudvarra mentek, majd vonattal Bajorországba utaztak, és az idősebb testvér házának közelében lévő helyszínre hajtottak, ahol eltemették a nőt.

A vádirat szerint a férfiak meg akarták büntetni a húgukat „nyugati orientációjú életmódja miatt, amely nem felelt meg a becsületről és erkölcsről alkotott archaikus elképzeléseiknek, valamint a nőkről alkotott képüknek” – áll az ügyészek közleményében. Különösen azt nem voltak hajlandóak elfogadni, hogy a nő erőszakos incidensek után elvált férjétől, akivel 16 éves korában házasodott össze, és új kapcsolatot létesített – tették hozzá az ügyészek, akik szerint a két testvér augusztus 3. óta előzetes letartóztatásban van – írta meg a Breitbart.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Bukarestben a Sepsi tiszteletére szólt a székely himnusz

Bukarestben a Sepsi tiszteletére szólt a székely himnusz

Román Kupagyőztes lett a sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, és kijutott a nemzetközi porondra, a Konferencia-liga selejtezőjében szerepelhet. A székelyföldi labdarúgóklub a bukaresti Giulesti Stadionban 2–1-re verte a Voluntarit. S bármennyire nem tetszett néhány román lap tudósítójának, a veszteseknek végig kellett hallgatnia a székely himnuszt a sporttörténeti győzelmet aratott Sepsi híveinek előadásában.

Az északír dominó

Az északír dominó

Hiába aratott két hete történelmi győzelmet Észak-Írországban az ír sziget újraegyesítése mellett síkra szálló baloldali–nacionalista Sinn Féin párt, a kormányalakítás továbbra is jelentős nehézségekbe ütközik. Észak-Írországban a társadalmi béke biztosítása érdekében kötelezően a választáson legtöbb szavazatot kapó katolikus és protestáns pártoknak kell koalícióra lépniük, azonban a protestáns Demokratikus Unionista Párt komoly feltételhez köti a kormányban való részvételt. A küszöbön álló turbulencia szinte garantált, ami könnyen jelentheti akár azt is, hogy az északír helyzet valódi dominó-hatást elérve az egész Egyesült Királyság felbomlásához fog vezetni.

Hiába akarja az EU, Scholz nem szankcionálja az oroszok miatt Schrödert

Olaf Scholz csütörtökön elutasította az Európai Parlament azon követelését, hogy Gerhard Schrödert szankcionálják, amiért nem volt hajlandó felmondani az orosz energetikai cégeknél betöltött vezető tisztségeket. A német kancellár optimista abban is, hogy a török ellenállás Finnország és Svédország NATO-csatlakozásával szemben leküzdhető.

Nem oda Buda. Kövér baromarcú lenne, mert őrködik a parlament méltóságán?

Nem oda Buda. Kövér baromarcú lenne, mert őrködik a parlament méltóságán?

Ide is eljutottunk: baromarcúnak nevezte a Jelen főmunkatársa, Tóth Ákos Kövér László házelnököt. Az ember azt gondolta, hogy Márki-Zay kampánybeli alpári szövegei után már nincs lejjebb a baloldalon. Aztán kiderül, de mennyire, hogy van.

A Disney gyerekek számára indít LMBTQ ruházati kollekciót

A befolyó összeggel az LMBTQ-csoportokat támogatják.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére