Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kereszténynek adják ki magukat az iszlamisták, hogy megtévesszék a környezetüket

888.hu

2021.11.22. 21:00

Útmutatót dolgozott ki az Iszlám Állam, hogyan tudják megtéveszteni környezetüket a dzsihadisták, hogy eltereljék magukról a figyelmet. Hasonló tippeket osztottak meg migránsokkal az embercsempészek is, hogy a bevándorlók mielőbb megkaphassák a menedékjogot vagy az állampolgárságot.

 

Keresztet és Jézus képét tetováltatják magukra migránsok az Egyesült Királyságban, így bizonygatva, hogy áttértek a keresztény hitre.

Azt várják ettől, hogy hamarabb jutnak menedékjoghoz vagy állampolgársághoz. A tippet az embercsempészektől kapják, akik a közösségi médiát használják arra, hogy szolgáltatásaikat hirdessék, és arra buzdítják a migránsokat, hogy

térjenek át a keresztény hitre, vagy legalábbis tegyenek úgy, mintha kereszténnyé váltak volna

– írja a The Times. Ha ugyanis a migránsok azt állítják, hogy keresztény hitük miatt üldözik őket hazájukban, elkerülhetik a kitoloncolást, és nagyobb eséllyel kapnak menedékjogot.

Az elmúlt öt évben több mint hússzor hivatkoztak kereszténységgel, ateizmussal vagy homoszexualitással kapcsolatos tetoválásaikra bevándorlók a menedékjogi tárgyalások során – jegyzi meg a The Telegraph.

Korábban az Iszlám Állam is kiadott egy útmutatót leendő dzsihadisták számára, amelyben hasonló tippeket adtak az Európában élő iszlamisták számára. 2016-ban az Express hírportál számolt be róla.

A téma most ismét előkerült a liverpooli merénylő kapcsán. A 32 éves, szír származású Emad al-Swealmeen november közepén

egy klinika előtt robbantotta fel magát egy taxiban.

A robbantást terrortámadásnak minősítették.

A bírósági feljegyzések szerint a robbantó először 2014-ben adott be menedékkérelmet, de akkor és 2015-ben is elutasították, 2015 nyarán azonban áttért a keresztény hitre, és új nevet vett fel – írja a V4NA.

Az Express most ismét felhívta a figyelmet az Iszlám Állam útmutatójára, amely „magányos farkas” harcosoknak ad tippeket.

Az 58 oldalas kézikönyv, amely néhány hónappal a 2015-ös párizsi merényletek után került nyilvánosságra,

hangsúlyozza a meglepetés fontosságát a támadások során annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb hatást érjék el.

Az útmutató kiemeli, kulcsfontosságú, hogy a magányos elkövetők teljesen olvadjanak be a nyugati társadalomba, kerüljék el a „muszlim kinézetet” annak érdekében, hogy ne keltsenek gyanút a biztonsági szolgálatoknál, és a környezetüket is meg tudják téveszteni.

Arra buzdítja a dzsihadistákat, hogy

viseljenek keresztet, vágják le a szakállukat, használjanak alkoholos parfümöket, mint a nyugatiak.

Bár az iszlám vallás tiltja az aranygyűrű viselését, a „magányos farkasokat” erre ösztönzik, és felhívják a figyelmet arra is, hogy a „vallásos” szokástól eltérően ne a jobb kezükön hordják az órát.

Mint írják, ma, a „magányos farkasok” korszakában ez az útmutató nagy segítség lehet, hogy az iszlamista terroristák „biztosítsák működésük sikerességét”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére