Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy keresztény médiaszervezet fellebbez a gyűlöletcsoportként való megbélyegzése ellen

888.hu

2021.12.06. 16:50

A D. James Kennedy Ministries (DJKM), más néven Coral Ridge Ministries Media egy evangéliumi keresztény médiaszervezet, amelyet 1974-ben alapítottak, és heti rendszerességgel sugároz tévéműsort. Őket bélyegezte gyűlöletcsoportnak az egyik LMBTQ-lobbiszervezet.

 

A keresztény szervezet arra kérte az Amerikai Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságát, hogy engedélyezze a pert a Southern Poverty Law Center (SPLC) ellen, amely gyűlöletcsoportnak nevezte őket. Az evangélikus DJKM régóta küzd az SPLC csoporttal, amely állítólag a „szélsőségességet” figyeli szerte az USA-ban.

2019-ben az Egyesült Államok kerületi bírósága elutasította a D. James Kennedy Ministries rágalmazási perét, és kimondta, hogy a szólásszabadság miatt jogszerű volt, hogy az SPLC gyűlöletcsoportnak minősítette őket.

A floridai székhelyű evangélikus szervezet vallási diszkriminációs keresetet is próbált benyújtani az Amazon ellen, amely gyűlöletcsoport státusza miatt megtiltotta számára az Amazon Smile jótékonysági partnerprogramjában való részvételt. Ezt is elutasították.

Az év elején a D. James Kennedy Ministries igyekezett küzdeni az ítélet ellen, de fellebbezését ugyancsak elutasították. Most az Amerikai Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága elé viszi az ügyet.

A Christian Newswire sajtóközleménye szerint a D. James Kennedy Ministries november 24-én nyújtotta be a kérvényt a legfelsőbb bírósághoz.

Arra kérik a bíróságot, hogy vizsgálja felül a New York Times kontra Sullivan ügy ítéletében hozott precedenst, amelyben túlzott követelményeket támasztott a „közszereplőkkel” szemben a rágalmazási ügyekben, megkövetelve, hogy bizonyítsák a szándékos rosszindulatot.

Arra kérjük a bíróságot, hogy biztosítsa nekünk és a hasonló helyzetben lévő minisztériumoknak és egyéneknek azt a lehetőséget, hogy a jó hírnév megsértése miatt keresetet nyújthassanak be”

A minisztérium év eleji sikertelen fellebbezését követően Richard Cohen, az SPLC elnöke „érdemtelennek” minősítette az esetet. Azt mondta:

A D. James Kennedyt gyűlöletcsoportként tartjuk számon, mert az egész LMBT-közösséget rosszindulatúnak tartja, perverznek és a nemzetre nézve fenyegetőnek mutatja be.”

Az év elején a D. James Kennedy vezetője, Frank Wright egy élő közvetítés során azt mondta az LMBTQ-őrületről, ami a családokat is tönkreteszi:

A házasság tönkretétele valójában nem a szexualitásról szól, hanem egy baloldali elképzelés, ez egy marxista, szocialista eszme (...), a család lerombolása az első lépés a demokrácia megdöntése felé.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Karácsony a kereszténységén, Márki-Zay saját közönségének hozzátartozóin gúnyolódott

Karácsony a kereszténységén, Márki-Zay saját közönségének hozzátartozóin gúnyolódott

Magyarország kontra Soros – a HírTV bemutatja Tucker Carlson új filmjét.

Jamie Oliver a fakanalat is csak politikailag korrekt módon forgathatja

Jamie Oliver a fakanalat is csak politikailag korrekt módon forgathatja

Könnyen megakadhat a falat annak a tokán, aki Jamie Oliver útmutatásai alapján főz. Kiderült, hogy a nálunk is jól ismert brit séf nem a politikai korrektség legújabb szabályai szerint készíti az ételeit. Azaz a sütéssel, főzéssel – még – nincs baj, ám a fogások elnevezése, nos, az hagy némi kívánnivalót maga után.

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Orvosi vizsgálaton vesz részt Vancsa Zalán pénteken Manchester Citynél. Az MTK 17 éves futballistájának angliai pályafutásáról alig néhány hete állapodtak meg. Az angol bajnokcsapatot is működtető City Football Group holding ötmillió euróért veszi meg a fiatal magyar csatár játékjogát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére