Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kanadában döntöttek: a keresztény norma hirdetése tiltott, az LMBTQ propagálása legális

888.hu

2022.01.19. 17:20

Ha bárki olyan tanácsokat ad, hogy a legegyszerűbb megoldás elfogadni a biológiai nemet, azt akár öt év börtönbüntetéssel sújthatják.

 

A C-4 nevű új kanadai törvény betiltja az úgynevezett „konverziós terápiát”, amely a törvény meghatározása szerint a transznemű vagy nem bináris identitással, illetve a nem heteroszexuális szexualitással kapcsolatos konzultációt vagy tanácsadást jelenti – még akkor is, ha a fiatal vagy felnőtt ezt kéri.

Az új kanadai törvény, a C-4 megtilt minden olyan tanácsadást, amely azt a keresztény normát hirdeti, hogy a szex egy férfi és egy nő számára van fenntartva a házasságon belül”

írta meg a hétvégén a The Daily Wire. „Emellett potenciálisan büntethetővé tesz minden olyan oktatást, amely megerősíti, hogy az embereket születésüktől fogva teljes egészében férfinak vagy nőnek teremtették”.„

Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, ügyvéd tavaly nyáron a következőt írta a konverziós terápiáról az Origo-n:

A reparatív vagy konverziós terápia (a latin conversio, azaz „visszafordítás” jelentésű szóból) a pszichoterápia szexualitással kapcsolatos módszereinek egy csoportját foglalja magába. Az ilyen terápiáknál, gyógyító eljárásmódoknál főként a homoszexuális hajlamok csökkentését, és a potenciálisan heteroszexuális irányultság kialakítását és megerősítését tűzik ki célként.

A törvény szövegében a következőképpen határozzák meg a konverziós terápiák célját:

(a) egy személy szexuális irányultságának heteroszexuális irányultságúvá változtatása;
(b) egy személy nemi identitásának ciszgenderre történő megváltoztatása;
(c) megváltoztatni egy személy nemi kifejezését úgy, hogy az megfeleljen a születésekor a személyhez rendelt nemnek;
(d) elnyomni vagy csökkenteni a nem heteroszexuális vonzalmat vagy szexuális viselkedést;
(e) elnyomni egy személy nem azonos nemű nemi identitását; vagy
(f) elnyomni vagy csökkenteni egy személy nemi kifejeződését, amely nem felel meg a születésekor a személyhez rendelt nemnek.

Kiemelik a cikkben, hogy egy személy szexualitásának vagy nemi identitásának a befolyásolása csak akkor minősül „átalakító terápiának”, ha az összhangban van a bibliai tanításokkal; viszont ha egy kiskorút vagy felnőttet befolyásolják, hogy legyen meleg, nem bináris vagy transznemű, az már elfogadható és legális.

Akik megszegik a törvényt, akár öt év börtönbüntetésre is számíthatnak.

 

A Morning Wire szerint James Coates neves kanadai lelkész azt nyilatkozta, hogy ez a törvény lényegében „kriminalizálja az evangelizációt”.

A The Daily Wire munkatársa, Matt Walsh a közösségi médián keresztül mutatta be a törvényt, ami felháborodást váltott ki a konzervatívok körében.

Kanada új törvénye kimondja, hogy öt év börtönbüntetéssel sújtanak, ha azt tanácsolod a biológiai fiúgyermekednek, hogy fogadja el a férfi identitását”

– posztolta a jogszabály egy részének képaláírásával.

 

 

E törvény értelmében legális a gyermekek LMBT-vé való átnevelése. Az emberek már előre megmondták, hogy ez fog történni. Őrülteknek nevezték őket, akik a „csúszós lejtő” tévhitet használták. Nos, itt vagyunk. A lejtő alján”

– reagált Mike Cernovich politikus.

 

 

Tehát ha a gyereke bizonytalannak érzi magát vagy zavarban van a neme vagy a szexualitása miatt, akkor csak akkor kaphat „terápiát”, ha áttér arra az identitásra, amely ellentétes biológiai norma”

– posztolta Landon Starbuck szószóló.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?