Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Joe Biden támogatja a gyermekek nemváltó műtétjét

888.hu

2022.06.17. 16:30

Az amerikai elnök szerdán „történelmi jelentőségű” rendeletet írt alá, amelyben utasítja az Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériumát, hogy terjessze ki a transzneműként azonosított amerikaiak (köztük a gyermekek) számára a nemváltoztató műtétek elvégzésének lehetőségét.

 

„Biden elnök úgy véli, hogy senki sem szembesülhet hátrányos megkülönböztetéssel amiatt, hogy ki ő vagy kit szeret. Amióta Biden elnök hivatalba lépett, az LMBTQI+ amerikaiak és a világ minden táján élő emberek jogaiért szállt síkra, felgyorsítva a teljes egyenlőség felé tartó menetelést.”
– áll a Biden-kormányzat június 15-én kiadott tájékoztatójában, amely a végrehajtási rendelet a kiskorúak transznemű műtétjeit és a biológiai férfiaknak a lányok helyiségeiből való kitiltását tiltó republikánus törvények sorával foglalkozik – a Biden-kormányzat által „az LMBTQI+ gyermekek és családok elleni törvényhozási támadásoknak” nevezett jogszabályokkal.

 

Emellett „le fog csapni” a konverziós terápiára, amelyet a Biden-kormányzat diszkreditált és veszélyes gyakorlatnak nevez, amely az LMBTQI+ emberek szexuális orientációjának vagy nemi identitásának elnyomására vagy megváltoztatására törekszik”, és utasítja a HHS-t, hogy

 

vizsgálja meg az iránymutatást annak tisztázására, hogy a szövetségi finanszírozású programok nem kínálhatnak úgynevezett »konverziós terápiát«”.

 

„Az elmúlt évben több mint 300 LMBTQI+-ellenes törvényt hoztak az állami törvényhozásokban, és ezek közül sok kifejezetten a transznemű gyermekeket és szüleiket célozza, megtiltva az orvosi ellátáshoz és az iskolai támogatáshoz való hozzáférést.” – áll a Biden-kormányzat tájékoztatójában.

 

Biden elnök szembemegy ezekkel a káros, gyűlölködő és diszkriminatív támadásokkal – nemcsak azzal, hogy kiáll az amerikai családok mellett, hanem azzal is, hogy fellép az LMBTQI+ embereket célba vevő zsarnokokkal szemben.”

 

„Az érintett családok támogatása érdekében Biden elnök megbízza az Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériumát (HHS) azzal, hogy védje meg az LMBTQI+ gyermekeket és családokat az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférésük elleni támadásoktól, és utasította a HHS-t, hogy adjon ki új mintapolitikákat az államok számára arról, hogyan lehet az LMBTQI+ betegek számára az átfogó egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést bővíteni.”
– írta meg a Daily Wire.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nem csitulnak a kedélyek Brüsszelben, szivárvány került a pályára Katarban

Nem csitulnak a kedélyek Brüsszelben, szivárvány került a pályára Katarban

Németország pedig Katartól fogja venni a demokratikus LNG-t!

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Wales – Anglia.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére