Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Iskola utáni „Sátán klubot” akarnak indítani egy amerikai általános iskolában

888.hu

2022.01.15. 11:15

Egy illinois-i iskolai körzet védelmébe vette a „Sátán klubot” működtető általános iskolát, miután a furcsa tanórán kívüli tevékenység felháborodást váltott ki a szülőkből.

 

Az „Iskola utáni Sátán klubot” az Egyesült Államok Sátánista Temploma szponzorálja, amely szerint a klubok válasz az ország állami iskoláiban működő keresztény Jó Hírt Klubokra. A klub szórólapjai a moline-i Jane Addams Általános Iskola aulájában voltak kifüggesztve, és a szórólapról készült fotó később a Facebookon is elterjedt.

A szórólap szerint a Sátán klub tudományos projekteket, rejtvényeket, játékokat, művészeti és kézműves projekteket, valamint természeti tevékenységeket tartalmaz majd, és

azt ígérte, hogy jóindulatra, empátiára, kritikus gondolkodásra, problémamegoldásra, kreatív kifejezésre és „személyes szuverenitásra” tanítja a gyerekeket.

A klubot első osztályos és ötödik osztályos gyerekek számára hirdették, vallási háttértől függetlenül.

A tervek szerint az első találkozót e hét csütörtökén tartották volna, és további négy találkozót tartottak volna még. A szórólap alján volt egy engedélykérő lap, amelyet a szülőknek kellett kitölteniük, ha szeretnék, hogy gyermekük részt vegyen az iskola utáni klubban. A szórólap tartalmazott egyfajta nyilatkozatot is az iskola részéről, miszerint nem diszkriminálhat olyan csoportokat, amelyek szórólapokat akarnak terjeszteni, és arra bátorítja a szülőket, hogy „segítsék gyermekeiket a számukra megfelelő döntések meghozatalában”. Hozzátették: „Ez nem az iskola vagy az iskolakörzet tevékenysége”.

A Sátáni Templom azt állítja, hogy a klubok célja nem az, hogy a gyerekeket a sátánizmusra térítsék. „Míg az órák célja az értelmi és érzelmi fejlődés elősegítése a TST alapelveivel összhangban, nem kerül sor térítésre vagy vallási oktatásra” – áll a Sátáni Templom honlapján.

„A térítés nem célunk, és nem vagyunk érdekeltek abban, hogy a gyerekeket a sátánizmusra térítsük. Az iskola utáni Sátán klubok a szabad vizsgálódásra és a racionalizmusra összpontosítanak, arra a tudományos alapra, amely alapján tudjuk, amit tudunk a minket körülvevő világról” – teszi hozzá a szervezet. „Inkább az őket körülvevő természeti csodák megbecsülését szeretnénk átadni a gyerekeknek, nem pedig az örök túlvilági borzalmaktól való félelmet” – írta meg a Daily Wire.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Václav Klaus: Magyarország bebizonyította, hogy lehetséges a konzervatív politika győzelme

„Magyarország példája bebizonyította, hogy a konzervatív politika győzelme igenis lehetséges, és ez inspiráló” – jelentette ki Václav Klaus, Csehország korábbi elnöke és miniszterelnöke csütörtökön Budapesten.

Orbán Viktor fogadta az angolai UNITA elnökét

A magyar miniszterelnök és az angolai ellenzéki erő vezetője a Karmelita kolostorban tartott megbeszélést.

Egy újabb republikánus kormányzó tiltotta ki a transznemű sportolókat a női versenyekről

A lépéssel Dél-Karolina lett a 16. állam, amely megtiltja a biológiai férfiak részvételét a női sportokban.

„Nyet means Nyet” – Oroszország már 2008-ban aggódott Ukrajna és a NATO miatt

„Nyet means Nyet” – Oroszország már 2008-ban aggódott Ukrajna és a NATO miatt

Érdekes dokumentumra bukkant a 888.hu a Wikileaks nevű szivárogtatóportálon. A „Nyet means Nyet” (magyarul: a nem nemet jelent) című feljegyzés szerzője William J. Burns, volt moszkvai nagykövet, aki jelenleg a CIA igazgatói tisztségét tölti be.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére