Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Illegális melegpornót forgattak LMBTQ-aktivisták a görög Akropoliszon

888.hu

2022.01.13. 14:50

Ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást a görög hatóságok egy a Parthenonban forgatott meleg pornófilm miatt.

Az athéni Akropoliszon álló Parthenonban forgattak meleg pornót egyelőre ismeretlen LMBTQ-aktivisták. A harminchat perces film még decemberben került fel az internetre. A görög hatóságok látóterébe azonban csak idén januárba került, akik a tettesek ellen nyomozást is indítottak.

Szereplők személyazonosságát sem tudták eddig megállapítani, mert a videóban végig maszkot viseltek.

A film készítői bár nem tudni kicsodák mégis hagytak egy üzenetet magukról, melyben az állítják, hogy LMBTQ-aktivisták. Elmondásuk szerint a Parthenont szimbolikus okokból választották azért, mert szerintük a helyszín sokak számára a nacionalizmust, a kommercionalizmust, a tömegkultúrát és puritanizmust jelenti.

Néhányan közülünk fizikai és verbális erőszaknak vannak kitéve választásaink és a szexualitásunk kifejezése miatt... úgy fogjuk megélni a szerelmünket és a szexualitásunkat, ahogyan szeretnénk, és megvédjük minden olyan szexualitás nyilvános létezését, de az együttélést is, amely nem sérti a testünk önrendelkezését

– írták a film elkészítésének indokaként.

A görög kulturális minisztérium illetékesei elmondták, hogy nem adtak engedély a forgatásra és mihamarabb ki akarják deríteni kik csinálták a filmet.

„Az Akropolisz régészeti lelőhelye nem alkalmas az aktivizmusra vagy bármilyen más olyan akcióra, amely sértő vagy a műemlék iránti tisztelet hiányát mutatja” – nyilatkozták az ügyről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére