Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így alakult át az amerikai társadalom az LMBTQ-lobbi hatására

888.hu

2022.02.20. 11:05

A Gallup új felmérése szerint a Z generációs felnőttek ötöde ma már LMBTQ- közösség tagjának vallja magát, míg a teljes amerikai lakosságban az LMBTQ személyek száma egy évtized alatt megduplázódott.

 

Az emelkedés azonban szinte teljes egészében annak köszönhető, hogy sokkal többen vallják magukat biszexuálisnak vagy transzneműnek, nem pedig melegnek vagy leszbikusnak.

Gallup ezen eredmények alapján úgy becsüli, hogy a teljes amerikai felnőtt lakosságon belül az amerikaiak 4,0 százaléka biszexuálisnak, 1,5 százaléka melegnek, 1 százaléka leszbikusnak és 0,7 százaléka transzneműnek vallja magát„

- számol be a Daily Mail.

”A Gallup felmérése szerint a Z generációs felnőttek közel 21 százaléka LMBTQ közösség tagjaként azonosítja magát, ami majdnem kétszerese az ezredfordulósok 10,5 százalékos arányának. Közel minden hatodik Z generációs LMBTQ felnőtt közül egy biszexuálisnak vallja magát„.

Az LMBTQ-közösség tagjaként azonosító amerikaiak a lakosság 7,1 százalékát teszik ki, szemben az egy évvel ezelőtti 5,6 százalékkal. 2012-ben az amerikaiak 3,5 százaléka azonosította magát a közösség tagjaként.

A számok lenyűgözőek, tekintve, hogy az amerikaiak jóval nagyobb százaléka nyilvánvalóan nem ”születik melegnek„.

A növekedés ugyanis nagyrészt azzal magyarázható, hogy jóval többen vannak azok, akik nem melegként vagy leszbikusként azonosítják magukat, akik még mindig csak 2,5 százalékot tesznek ki, hanem biszexuálisnak vagy transzneműnek vallják magukat.

Ez jól példázza, hogy az LMBTQ-ként (vagy pontosabban biszexuálisként és transzként) azonosított emberek számának hatalmas növekedését túlnyomórészt a társadalmi lobbi okozza. Amikor Glenn Greenwald (aki egy meleg kutató) tavaly ugyanezt a kérdést felvetette, ”transzfóbnak„ csúfolták – írta meg a Summit News.

Glenn Greenwald kiemelte, hogy ”A most „bi” identitást valló amerikaiak túlnyomó többsége hosszú távú kapcsolatban él ellenkező nemű (33%), nem pedig azonos nemű (3,7%) kapcsolatban. Tehát tízszer több „bi”-ként azonosító ember él hetero megjelenésű kapcsolatban, mint meleg/leszbikus„.”Az író szerint ennek egyik magyarázata, hogy

a férfias lányokat most arra ösztönzik, hogy transzként azonosítsák magukat„.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére