Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hogyan jutott el Tóta W. Árpádig a Jobbik?

Békési Marcell

2020.10.03. 17:28

Nagyot ment a Jobbik Facebook-csatornája (N1TV) ma: új beszélgetős műsorának első adásában sikerült ledebilezni azokat, akik a Mi Hazánkra szavaznak, akik aláírják az LMBTQ-mesekönyv ellenes petíciót, Trumpot hasonlóan károsnak kiáltották ki, mint a BLM-mozgalmat, és szerintük a transzkirályfiról szóló mesekönyv csak a rút kiskacsa modern verziója.

 

Majdnem kiköptem a reggeli kávémat, mikor reggel feldobta a Facebook az N1TV ajánlását új közéleti beszélgetős műsoráról, amiben

a Jobbik műsorának egyik megmondóember hatalmas meglepetésemre Tóta W. Árpád lett.

Hirtelen nem tudtam eldönteni azt sem, hogy mit érezzek. Örömet, meglepetést, bosszúságot? Remegve kattintottam a videóra a tartalomért. Mivel a videó annyira erős, annyira magáért beszél, hogy még mielőtt bármit írnék róla, megosztom.

Ha valaki nem akarja, hogy a pulzusa 48 percen keresztül 160 felett legyen, az tekerjen 30:40-re a legerősebb részért.

Az fő kérdésem az volt, hogy vajon milyen megfontolásból válogathatnak be egy vállaltan keresztényellenes és magyargyűlölő publicistát egy konzervatív párt televíziójának műsorába.

Tóta W. Árpád még néhány vállaltan baloldali portálnak is sok volt, miután honfoglaló őseinket lebüdös-magyar-migránsozta.

A másik három műsorvezető sem piskóta egyébként, de ők csak a szokásos Jobbik-brigád tagjai: Stumpf András, Gulyás Balázs és Tompos Ádám. Róluk eddig azt gondoltuk, hogy legalább névleg konzervatívak, de ez után a szereplés után már ez is megkérdőjeleződött bennem.

A transznemű királyfi tulajdonképpen csak a rút kiskacsa modern változatban

A videó lényegi része fél óra után kezdődik azzal, hogy Gulyás Balázs felvezeti Dúró Dóra könyvdarálását, és az LMBTQ-ellenes petíciót.

Mint tudjuk, a Pagony kínálatában megjelent pár hete egy mesekönyv, melyben LMBTQ-szereplőkre cserélték fel a híres mesefigurákat, és azt negyedik osztályos gyerekeknek ajánlják iskolai feldolgozásra. A könyv hatalmas felháborodást váltott ki, a CitizenGO petíciót indított ellene, melyet lassan százezren aláírnak, Dúró Dóra pedig ledarált egy egész könyvet sajtótájékoztatóján.

Mi volt a véleménye a négy véleményhuszárnak?

  • Stumpf András szerint magával a könyvvel nincs probléma, azzal lenne probléma, hogyha azt iskolában tennék kötelezővé, de még az sem lenne annyira rossz, mint az az áltörténelem, amit a kormány a diákoknak tanít a „szittya magyarokról”.
  • Tompos András egyenlőségjelet tett a rút kiskacsa és a transznemű királyfi között, hiszen ez sem szól másról, mint arról, hogy el kell fogadni azt, aki más, mint mi.
  • Gulyás Balázs szerint, idézem: „Nem kell megijedni a homoszexuális propagandától, hiszen az csak Dúró Dórára veszélyes”.
  • Ahogy azt vártuk, a legmagvasabb hozzászólás Tóta W. Árpádtól érkezett:
Ha egy párt eleve a debilekre lő *többi vendég felkacag*, mert én nem akarok feleslegesen senkit sértegetni, csak érdemlegesen. De hogyha nézem ezt a... ezt a petíciót, és amit most már aláírt 70 ezer ember, és nem tudok másra gondolni, ezt debilek szervezik debileknek.

- a többi műsorvezető ezt nagy bólogatások között nyugtázta. Egyedül Gulyás Balázs kérdezett vissza, hogy „Biztos debilek ők?”, de két mondattal őt is sikerült meggyőzni.

Ezzel a mondattal egyébként az ég egy adta világon semmi baj nincsen, hiszen tudjuk Tóta W. Árpádról, hogy a magyarokat en bloc debilnek tartja, hát még a hazafiakat. Ezt hangoztatta már ezerszer. Olvassák is őt azok, akik szintén debileknek tartja a magyar hazafiakat.

Az újdonság az, hogy most a Jobbik ad neki teret, hogy ezt hangoztassa, és elhatárolódás helyett még Facebookon is hirdeti.
Jobbik az elmúlt két évben (szerény véleményem szerint):

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére