Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hivatalos: fehér férfiak helyett több muszlimot és nõt szeretnének Londonban

Sümeghi Lóránt

2018.05.29. 11:10

A londoni városvezetés gyalogos- és kerékpárügyi biztosa szerint a frissen megépülõ bicikliutakat túlnyomóan fehér férfiak használják, ez pedig olyan fényben tünteti fel a kormányt, mintha az szándékosan a muszlimok, a feketék és a nõk hátrányára eszközölné a várost érintõ fejlesztéseket.

Nagyarányú változásokat helyezett kilátásba Will Norman londoni biztos a jövőbeni bicikliutakkal és az azok használatát ösztönző programokkal kapcsolatban, miután friss felmérések szerint

aránytalanul sok középkorú fehér férfi használja a kerékpárutakat, és túl kevés nő vagy kisebbségi lakos.

Norman szerint ez pedig azt a hamis képet alakíthatja ki a muszlimok, feketék és egyéb nem tősgyökeres angolok körében, mintha az állam szándékosan csak a fehér férfiak életkörülményein szeretne javítani. A biztos szerint jelenleg 15 százaléknyi kisebbségi használja a frissen megépített és karbantartott bicikliutakat, de ennek a számnak akár a háromszorosa is lehetne. 

Új rovattal jelentkezik a 888.hu! A Fehér Férfi című rovatunkban olyan híreket, elemzéseket, beszámolókat olvashattok, amelyek kifejezetten a fehér, középosztálybeli, keresztény kultúrával megáldott – többségében férfiemberek – hátrányos megkülönböztetéséről, kulturális kiszorításáról vagy szándékos megalázástatásáról számolnak be. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az iszlám, a genderizmus, a feminizmus, a faji és nemi kvóták által a többségi, nyugati társadalomra és civilizációra gyakorolt hatások veszélyére.
Beszédes, hogy Norman lényegében azt sugalmazza, a helyzet elsősorban nem arról árulkodik, hogy a kisebbségiek nem hajlandóak többet mozogni, kerékpározni, hanem arról, hogy ezt amúgy szívesen tennék, csak hát elrettenti őket a sok, félelmetes, gonosz középkorú fehér férfi.
 
Ennek érdekében pedig még több forrást kell szerinte beletolni a kerékpározás promotálásába és az utak programszerű felújításába. Mi több, azokban a "londoni közösségekben", ahol köztudottan nem népszerű a kerékpár használata,

 

pénzbeli segélyt és könnyített tanfolyamokat kell biztosítania a városvezetésnek.

Kritikusok szerint az efféle, nyíltan a fehér férfiak elleni uszítás tipikus védjegye London muzulmán főpolgármesterének, Sadiq Khannak. Emlékezetes, ő volt az, aki 2016-ban rendelettel élve levetetett bikinis nőket és félmeztelen férfiakat ábrázoló plakátokat, melyek a strandszezonra való alakformálást elősegítő diétás készítményeket reklámoztak. A plakátokon kizárólag fehér emberek szerepeltek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére