Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hírességek lobbiznak gyerekek hormonkezeléséért

888.hu

2022.01.21. 15:20

Hogy mi van nyugaton, ha megtiltják a gyerekek nemváltását? Mutatjuk!

Két színész filmes híresség is csatlakozott annak a pernek a támogatóihoz, mellyel a az arkansas-i transztörvényt akarják eltöröltetni, mely nem engedni a fiatalkorúak hormonkezelését.

Az egyik Elliot Page, aki nem rég még nőnek számított, most viszont férfiként a transzmozgalom élcsapatának egyik vezér arca lett. Az ő esetében az a kifejezetten vicces, hogy nem is amerikai állampolgár, csak az LMBTQ-internacionálé nevében szívesen lobbizik más országok törvényei ellen.

A másik támogató Lilly Watchowski, aki pedig nem túl régen még férfi volt. Őt és testvérét, a kilencvenes években még a Watchowski fivérekként emlegették, mára már mindketten meggondolták magukat nemükkel kapcsolatban és nővérek lettek.

A per kezdete óta egyébként, a transzmozgalom már nagy erőket vonultatott fel a két nagy név csatlakozása előtt is. Itt van pl. Jazz Jennings Youtuber, transz aktivista aki szintén ráállt az ügyre, valamint több orvosi csoport és bioetikus társaság is a törvényt támadja.

Az ilyen történetek után, már csak az a kérdés, hogy kis hazánkban, hogy nem sül le a baloldal képe, amikor arról beszélnek hogy a népszavazási kérdések álproblémákról szólnak? Magyarország mióta csak van, azóta a nyugati kulturális hatásokkal együtt élünk és a magunk szájíze szerint alakítjuk is. Ez alapjában jól van így, csak ha nem hagyjuk, hamarosan nálunk is megjelennek az ilyen 'elmeroggyantak' akik a gyerekek nemváltásáért fognak küzdeni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Olajembargó, ellenzéki politizálás, erőszakkísérlet – képviselőket kérdezett a 888!

Olajembargó, ellenzéki politizálás, erőszakkísérlet – képviselőket kérdezett a 888!

Hétfőn tette le miniszterelnöki esküjét Orbán Viktor. Az esemény apropóján a 888.hu stábja is jelen volt a parlamentben, ahol kormánypárti és ellenzéki képviselőket kérdeztünk többek között a Brüsszel által erőltetett olajembargóról, az előttünk álló ciklus baloldali politizálásáról és előkerült a Jobbikhoz köthető nemi erőszakkísérlet ügye is. Portálunk kérdéseire Menczer Tamás (Fidesz), Kósa Lajos (Fidesz), Kanász-Nagy Máté (LMP), Dúró Dóra (Mi Hazánk Mozgalom), és Z. Kárpát Dániel (Jobbik) válaszoltak.

Megszólalt a Jobbik-bulin megtámadott nő: „Feldolgozhatatlan, ami történt”

Megszólalt a Jobbik-bulin megtámadott nő: „Feldolgozhatatlan, ami történt”

Először szólalt meg az őt ért támadásról V. Anita, Szilágyi György jobbikos képviselő élettársa. A Blikknek nyilatkozva a nyíregyházi édesanya úgy fogalmazott: egyelőre képtelen feldolgozni, ami a Jobbik disznótorán történt vele. Mint mondta, heteken keresztül se éjjele, se nappala nem volt a bulin történtek után.

Orbán újoncai: Csák, Nagy és Szalay-Bobrovniczky

Orbán újoncai: Csák, Nagy és Szalay-Bobrovniczky

Az új kormányban vannak nagy visszatérők és pár miniszteri területen újoncnak számító kormánytag is, de vajon kik ők és miért kerültek a kormányba?

Gyurcsány: „B***d meg Gergő, te hoztad a nyakunkra ezt az embert”

Gyurcsány: „B***d meg Gergő, te hoztad a nyakunkra ezt az embert”

„De ha a gondolat elrontja a beszédet, akkor a beszéd megronthatja a gondolatot is.“ George Orwell idézete jutott eszembe, miközben Gyurcsány hétfői parlamenti felszólalását hallgattam és a Direkt36 által nyilvánosságra hozott baloldali belső viszályokról olvastam.

CPAC: a kongresszus, ahol legendák szólalnak fel

CPAC: a kongresszus, ahol legendák szólalnak fel

A CPAC Hungary konferenciát május 19-én és 20-án rendezik meg Budapesten. Az esemény főszónoka Orbán Viktor lesz.

Itt a nyár, libsi, a Balatont alázd

Itt a nyár, libsi, a Balatont alázd

Épphogy elérte a 20 fokot a hőmérséklet, ismét megjelentek a Balatont gyalázó cikkek. Annyira unalmasak és annyira kiszámíthatóak már a hazájukkal kezdeni semmit nem tudó balliberálisok, hogy nevetségesbe csap át a vergődésük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére