Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hírességek lobbiznak gyerekek hormonkezeléséért

888.hu

2022.01.21. 15:20

Hogy mi van nyugaton, ha megtiltják a gyerekek nemváltását? Mutatjuk!

Két színész filmes híresség is csatlakozott annak a pernek a támogatóihoz, mellyel a az arkansas-i transztörvényt akarják eltöröltetni, mely nem engedni a fiatalkorúak hormonkezelését.

Az egyik Elliot Page, aki nem rég még nőnek számított, most viszont férfiként a transzmozgalom élcsapatának egyik vezér arca lett. Az ő esetében az a kifejezetten vicces, hogy nem is amerikai állampolgár, csak az LMBTQ-internacionálé nevében szívesen lobbizik más országok törvényei ellen.

A másik támogató Lilly Watchowski, aki pedig nem túl régen még férfi volt. Őt és testvérét, a kilencvenes években még a Watchowski fivérekként emlegették, mára már mindketten meggondolták magukat nemükkel kapcsolatban és nővérek lettek.

A per kezdete óta egyébként, a transzmozgalom már nagy erőket vonultatott fel a két nagy név csatlakozása előtt is. Itt van pl. Jazz Jennings Youtuber, transz aktivista aki szintén ráállt az ügyre, valamint több orvosi csoport és bioetikus társaság is a törvényt támadja.

Az ilyen történetek után, már csak az a kérdés, hogy kis hazánkban, hogy nem sül le a baloldal képe, amikor arról beszélnek hogy a népszavazási kérdések álproblémákról szólnak? Magyarország mióta csak van, azóta a nyugati kulturális hatásokkal együtt élünk és a magunk szájíze szerint alakítjuk is. Ez alapjában jól van így, csak ha nem hagyjuk, hamarosan nálunk is megjelennek az ilyen 'elmeroggyantak' akik a gyerekek nemváltásáért fognak küzdeni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Az ukrán elnök szerint a kulcsfontosságú kikötőváros, Mariupol eleste ellenére az ukrán hadsereg komoly károkat okozott az orosz haderőnek.

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Hosszú harc után orosz kézre került Mariupol. Kitiltották Oroszországból Bident, Blinkent és közel ezer más amerikait.

Az oroszok kitiltották Bident és közel ezer másik amerikait

Beutazási tilalmat rendelt el szombaton Oroszország 963 amerikai állampolgár, köztük Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter ellen, és bővítette a kanadai tilalmi listát is – közölte szombaton az orosz külügyminisztérium, hozzátéve, hogy a jövőben is viszonozza az „ellenséges amerikai lépéseket”

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

A miniszterelnök az Újvidéken Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron beszélt az észszerű gazdálkodás fontosságáról.

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Egy hét múlva a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) kongresszusán döntenek a jövő évi A csoportos vb helyszínéről. Mint ismert, a háború miatt nem lehet házigazda Szentpétervár, a helyére a nemrég feljutott Magyarország és Szlovénia, azaz Budapest és Ljubljana jelentkezett, illetve a finn-lett kettős. Az IIHF küldöttsége a napokban Budapesten járt, hogy felmérje a rendezés esélyeit, lehetőségeit.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére