Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hírességek lobbiznak gyerekek hormonkezeléséért

888.hu

2022.01.21. 15:20

Hogy mi van nyugaton, ha megtiltják a gyerekek nemváltását? Mutatjuk!

Két színész filmes híresség is csatlakozott annak a pernek a támogatóihoz, mellyel a az arkansas-i transztörvényt akarják eltöröltetni, mely nem engedni a fiatalkorúak hormonkezelését.

Az egyik Elliot Page, aki nem rég még nőnek számított, most viszont férfiként a transzmozgalom élcsapatának egyik vezér arca lett. Az ő esetében az a kifejezetten vicces, hogy nem is amerikai állampolgár, csak az LMBTQ-internacionálé nevében szívesen lobbizik más országok törvényei ellen.

A másik támogató Lilly Watchowski, aki pedig nem túl régen még férfi volt. Őt és testvérét, a kilencvenes években még a Watchowski fivérekként emlegették, mára már mindketten meggondolták magukat nemükkel kapcsolatban és nővérek lettek.

A per kezdete óta egyébként, a transzmozgalom már nagy erőket vonultatott fel a két nagy név csatlakozása előtt is. Itt van pl. Jazz Jennings Youtuber, transz aktivista aki szintén ráállt az ügyre, valamint több orvosi csoport és bioetikus társaság is a törvényt támadja.

Az ilyen történetek után, már csak az a kérdés, hogy kis hazánkban, hogy nem sül le a baloldal képe, amikor arról beszélnek hogy a népszavazási kérdések álproblémákról szólnak? Magyarország mióta csak van, azóta a nyugati kulturális hatásokkal együtt élünk és a magunk szájíze szerint alakítjuk is. Ez alapjában jól van így, csak ha nem hagyjuk, hamarosan nálunk is megjelennek az ilyen 'elmeroggyantak' akik a gyerekek nemváltásáért fognak küzdeni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MZP újabb alternatív rezsicsökkentési javaslattal állt elő, Bush összetévesztette Irakot és Ukrajnát

MZP újabb alternatív rezsicsökkentési javaslattal állt elő, Bush összetévesztette Irakot és Ukrajnát

Nemcsak a törökök ellenzik a finnek és svédek NATO csatlakozását, az amerikai pénzügyminiszter szerint Oroszországnak kellene fizetnie a háború utáni helyreállítás költségeit.

Václav Klaus: Magyarország bebizonyította, hogy lehetséges a konzervatív politika győzelme

„Magyarország példája bebizonyította, hogy a konzervatív politika győzelme igenis lehetséges, és ez inspiráló” – jelentette ki Václav Klaus, Csehország korábbi elnöke és miniszterelnöke csütörtökön Budapesten.

Orbán Viktor fogadta az angolai UNITA elnökét

A magyar miniszterelnök és az angolai ellenzéki erő vezetője a Karmelita kolostorban tartott megbeszélést.

Egy újabb republikánus kormányzó tiltotta ki a transznemű sportolókat a női versenyekről

A lépéssel Dél-Karolina lett a 16. állam, amely megtiltja a biológiai férfiak részvételét a női sportokban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére