Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hírességek lobbiznak gyerekek hormonkezeléséért

888.hu

2022.01.21. 15:20

Hogy mi van nyugaton, ha megtiltják a gyerekek nemváltását? Mutatjuk!

Két színész filmes híresség is csatlakozott annak a pernek a támogatóihoz, mellyel a az arkansas-i transztörvényt akarják eltöröltetni, mely nem engedni a fiatalkorúak hormonkezelését.

Az egyik Elliot Page, aki nem rég még nőnek számított, most viszont férfiként a transzmozgalom élcsapatának egyik vezér arca lett. Az ő esetében az a kifejezetten vicces, hogy nem is amerikai állampolgár, csak az LMBTQ-internacionálé nevében szívesen lobbizik más országok törvényei ellen.

A másik támogató Lilly Watchowski, aki pedig nem túl régen még férfi volt. Őt és testvérét, a kilencvenes években még a Watchowski fivérekként emlegették, mára már mindketten meggondolták magukat nemükkel kapcsolatban és nővérek lettek.

A per kezdete óta egyébként, a transzmozgalom már nagy erőket vonultatott fel a két nagy név csatlakozása előtt is. Itt van pl. Jazz Jennings Youtuber, transz aktivista aki szintén ráállt az ügyre, valamint több orvosi csoport és bioetikus társaság is a törvényt támadja.

Az ilyen történetek után, már csak az a kérdés, hogy kis hazánkban, hogy nem sül le a baloldal képe, amikor arról beszélnek hogy a népszavazási kérdések álproblémákról szólnak? Magyarország mióta csak van, azóta a nyugati kulturális hatásokkal együtt élünk és a magunk szájíze szerint alakítjuk is. Ez alapjában jól van így, csak ha nem hagyjuk, hamarosan nálunk is megjelennek az ilyen 'elmeroggyantak' akik a gyerekek nemváltásáért fognak küzdeni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére