Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Híres fehér férfiakat vonultat fel az AfD, ami kiverte a biztosítékot a németeknél

Tóth Dalma

2018.12.11. 12:40

Az AfD a decemberi adventi naptárában minden egyes nap bemutat egy neves személyt, aki kiemelkedõ szerepet játszott Európa történelmében. Ezzel a lépésükkel jól felhúzták a píszí harcosait, mivel a híres történelmi személyek között csak fehér férfiak szerepelnek.

Az AfD az adventi naptárában minden egyes nap bemutat egy neves személyt, aki kiemelkedő szerepet játszott Európa történelmében. Ezzel a lépésükkel jól felhúzták a píszí harcosait, mivel a híres történelmi személyek között csak fehér férfiak szerepelnek.

Az év legszebb időszakában minden egyes nap bemutatunk egy férfit, aki jelentős hatással volt a nyugati civilizációra. Az elmúlt években a fehér férfit sokan támadásként értelmezték. De nem mi"

– írták Twitter-oldalukon.

Az adventi naptárban olyan német emberek szerepelnek, mint Bertold Brecht drámaíró vagy Luther Márton, a protestáns reformáció szellemi atyja. De olyan nemzetközi személyek is helyet kaptak, mint Ronald Reagan egykori amerikai elnök vagy II. János Pál pápa.

A YouTube-ra feltöltött rövid videóikban az AfD egyik politikusa bemutatja az adott nap híres emberét, majd fehér karácsonyt kíván.

Egyébként a fehér karácsony is nagy hisztit keltett Németországban, hiszen benne van az a szó, hogy fehér.

Georg Pazderski elmondta, hogy a kezdeményezés azért született, mert a fehér férfiak lettek a diszkrimináció célpontjai, ami a helyes útról már rég letért gender kampányának köszönhető. Hozzátette, hogy a fehér férfiak negatív megkülönböztetéssel szembesülnek a munkakeresésükkor, továbbá a társadalom is megbélyegzi őket a baloldal és a zöldek felől érkező féktelen megkülönböztetési mániának köszönhetően.

A píszí harcosainál kiverte a biztosítékot az AfD húzása. Egyből azon kezdtek el csámcsogni, hogy az AfD 22 képviselője közül mindegyik fehér, és csak két nő van közöttük, mintha ezzel bármi probléma lenne.

Továbbá a közösségi oldalakon olyan fehér férfiakról osztanak meg képeket válaszlépésként, mint a hollywoodi producer Harvey Weinstein, Voldemort, a Ku-Klux-Klan tagjai és a nácik. A píszí élharcosai annyira elvakultak, hogy nem veszik észre, pont ez ellen szeretne küzdeni az AfD. Ha egy fehér férfi nőket zaklatott, vagy éppen náci volt, az nem jelenti azt, hogy az összes ilyen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére