Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Három éves kortól adható a pubertásblokkoló a Yale klinikáján

888.hu

2022.08.24. 11:20

Egy három éves gyermek már eltudja dönteni, hogy fiú szeretne-e lenni, vagy lány...

 

A Twitterre feltöltött videóban Christy Olezeski, a Yale Gyermekgyógyászati Nemi Klinika társalapítója és igazgatója elmondta, hogy a „nemek tekintetében kiterjedt”, 3 és 25 év közötti páciensekkel foglalkozik.

 

 

Olyan személyeknek segítünk, akik megkérdőjelezik a nemi identitásukat, vagy akik transzneműként vagy nem bináris személyként azonosítják magukat.”

– magyarázta Olezeski a videóban, majd így folytatta:
„Segítünk nekik a nemek közötti utazásban”, beleértve „az orvosi beavatkozás előnyeinek és kockázatainak átgondolását”, valamint „az orvosi beavatkozás megkezdését”.

 

A bostoni gyermekkórház igazgatója, Jeremi Carswell egy videóban elmondta, hogy azok a gyermekek, akik a klinikára látogatnak

Már a születésük pillanatától kezdve tudják, hogy transzneműek.”

 

A Yale Gyermekgyógyászati Nemi Klinika honlapja elmagyarázta, hogy az értékelést követően a gyerekeknek „a nemi megerősítéssel kapcsolatos különféle orvosi kezeléseket” ajánlanak fel, többek között pubertásgátló gyógyszereket, vagy hormonpótló terápiát kaphatnak. A 18 éves és idősebb korosztály számára már a műtét is elérhető.

 

Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nemrégiben figyelmeztetett arra, hogy a Lupron és a Supprelin LA pubertásblokkolók agyduzzanatot és akár maradandó látásvesztést is okozhatnak.

A Breitbart News korábban feltárta, hogy e pubertásblokkolók gyártói, az AbbVie és az Endo Pharmaceuticals olyan orvosoknak illetve orvosi egyesületeknek, szervezeteknek adtak pénzt, akik nemi klinikán dolgoznak, s akik támogatják a pubertásblokkolók használatát a fiataloknál. Egy olyan szervezetet is megkentek, amelynek célja a magukat transzneműnek tartó gyermekek médiaszereplésének biztosítása.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére