Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Harag zúdul a Disney-re, amiért teljesen megváltoztatták Jessica Rabbit karakterét

888.hu

2021.09.23. 18:40

A politikai korrektség és a woke-mozgalom áldozatává vált a szexi, alulöltözött Jessica Rabbit egyik jelenete, továbbá a teljes ruházata is.

 

A megújult karakter már nem lesz olyan szuggesztíven öltözött, animált szexszimbólum, mint ami volt a klasszikus 1988-as Roger nyúl a pácban (Who Framed Roger Rabbit?) című vígjátékban. És a továbbiakban a lány már nem lesz állandó veszélyben sem, helyette a Disney úgy döntött , hogy

az új Jessica Rabbit »erősebb és relevánsabb« lesz a mai kor számára

- írta meg a Yahoo News.

Az 1993-ban megjelent filmben Jessica Rabbit-et elrabolták, majd pedig egy autó csomagtartójában láthatjuk megkötözve. Ezt a jelenetet a Disney olyan szinten megváltoztatta, hogy gyakorlatilag a lányt teljes egészében eltüntették, helyére pedig savval teli hordókat tettek.

 

Mostanra pedig a szexi öltözet is a múlté, a rubinvörös, szűk szabású ruhája már nem látható többé, hála a politikai korrektségnek. Helyette Jessica Rabbit már ballonkabátot és kalapot visel.

 

A Disneyland „Roger Rabbit's Car Toon Spin” nevezetű túráján még egy táblával is hirdetik a változást, melyben tájékoztatják Jessica Rabbit új szerepéről: az olvasható rajta, hogy a lány már magánnyomozói irodát nyitott, hogy leszorítsa az utóbbi időben megugrott bűnözői statisztikát.

A közösségi médiában ezeket a nem várt lépéseket nagyon sokan bírálták:

 

 

A Jessica Rabbit karakter átalakítása pedig egy a sok közül, mely bizonyítja, hogy a Disney is a woke-kultúra egy újabb áldozata lett...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére