Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha valaki nem tud választani magának nemet, egy társkereső több mint 12 alternatívát kínál

888.hu

2022.07.06. 14:20

Mert ugyebár nem elég 4-5 lehetőség a nemi identitás meghatározására, felvilágosultaknál ennél sokkal bonyolultabb a kérdés.

 

A népszerű Match.com online társkereső webhely több mint két tucat nemi lehetőséget sorol fel, köztük a „polygender”, a „genderquesting”, „pangender” és a „neutrois” alternatívákat.

A szélsőséges baloldal tagjai továbbra is a figyelem középpontjába helyezik a radikális gender-ideológiát, beleértve az osztálytermeket is. Egyes államok, például Florida lépéseket tettek a gyermekek védelmében a woke-izmus felszámolására. A Szülői Jogok az Oktatásban Törvény pénteken lépett életbe a Sunshine State-ben, amely megtiltja a szexuális irányultságról és a nemi identitásról szóló tantermi megbeszéléseket az óvodába járó gyerekektől a harmadik osztályig. A baloldali hangok ellenére a legtöbb szavazó támogatja a groomer-ellenes törvényeket az államban.

Ennek ellenére a baloldal továbbra is törekszik arra, hogy normalizálja a nemek és szexuális irányultságok tömkelegét, a Match.com pedig kiváló példa erre a munkára.

 

„Ami a legjobban jellemez téged?” – olvasható az online társkereső oldalon, amely számos lehetőséget felsorol a férfin és a nőn kívül. Jól ismert alternatív lehetőségeket tartalmaz, mint például a „agender” – olyan személyek leírására szolgál, akiknek nincs nemük – „transznemű”, „transz nő”, „transz férfi”, „nem bináris” és „interszex”, de kevésbé ismert lehetőségek is megtalálhatóak.

Például ott van a „neutrois”, amelyet a Fort Lewis College a „nem bináris nemi identitásként definiál , amely semleges vagy null nemnek tekintendő”, és „jelentős átfedésben van a nemekkel”. A „demiman” és a „demiwoman” egyaránt szerepel a listán, ami olyan személy leírására szolgál, aki részben férfiként vagy nőként azonosítja magát. A „poligender” – valaki, aki többféle neműként azonosítja magát – is szerepel a listán, csakúgy, mint a „pangender”úgy írják le, mint „többnemű, nem bináris nemi identitás, amely ugyanazon egyénen belüli nemek hatalmas és változatos sokaságára utal, amely végtelenségig terjedhet”.

További felsorolt ​​nemi lehetőségek a következők: „bigender”, „gender fluid”, „gender non-conforming”, „gender-megkérdőjelezés”, „gender-variáns”, „genderqueer”, „nem bináris”, „két szellemű”, „egyéb”, „transznemű férfi”, „transznemű személy”, „transznemű nő”, „transzférfi”, „transzszexuális”, „transzszexuális férfi” és „transzszexuális nő”.

A lehetőségek tárháza úgy tűnik, végtelen, most már csak az a kérdés, mikor kapnak saját nemet a kígyóemberek, vagy azok, akik esetleg póninak képzelik magukat. Ugyanis nekik is járna egy opció az oldalon, nehogy aztán kirekesztve érezzék magukat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gyerekekre is lőtt a legalább tizenegy embert lemészárló ámokfutó!

Egy családi vitát követően lövöldözni kezdett egy férfi Montenegróban, és tizenegy embert megölt, majd tűzharcba keveredett a rendőrökkel, akik agyonlőtték – jelentette a montenegrói állami televízió a helyi rendőrségre hivatkozva.

Nagyon fognak fázni a német középületekben, az alkancellár megint másokon takarékoskodik

Nagyon fognak fázni a német középületekben, az alkancellár megint másokon takarékoskodik

Az energiatakarékosság jegyében a kórházak és a szociális intézmények kivételével minden középületet legfeljebb 19 Celsius-fokos hőmérsékletre szabad felfűteni Németországban az ősszel kezdődő fűtési szezonban – jelentette be pénteken Robert Habeck alkancellár, gazdasági miniszter.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére