Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyönyörű pár adott életet egy liverpooli ikerpárnak: a világ első egészséges családja jöhetett létre

Békési Marcell

2020.12.07. 16:55

Felejtsük el, hogy az anyuka csak nőnek, az apuka pedig csak férfinak születhet. Ez a régi gondolkodásmód, amit most egy gyönyörű angol pár cáfolt meg végérvényesen.

 

Adrienne Elson és Michael Steven.

Jegyezzük fel ezt a két nevet, mert történelmi tettet hajtottak végre: legyőzték végre a zsarnoki természetet, ami méhet és petefészket ad a nőknek, így kizárja a férfiakat a szülés öröméből.

Aki valamennyire ismeri a történelmet, az tudja, hogy annak idején Athénban szobrot emeltek a két zsarnokölőknek, egy homoszexuális szerelmespárnak, akik elűzték az – Athént egyébként felvirágoztató és nagyhatalommá tevő – zsarnok türannoszokat.

A történelem megismétli önmagát, ám a zsarnok immár nem egy személy vagy hatalom, hanem maga a természet, az isteni rend, a tudomány, a biológia – ki miben hisz –, a hősök pedig azok, akik bebizonyítják, hogy lehet másképp is.

Cikkünk egyik főszereplője Michael (született: Lindsay), a 42 éves apuka, aki két kislányként anyakönyvezett, de nemét még nem eldöntő gyermeknek adott életet: Christinnek és Mavisnek.

Másikuk, Adrienne, a spermadonor anyuka pedig a helyi vasútnál dolgozik, legalábbis civilben, kultista foglalkozása „transznemspecialista”. Jelentsen ez bármit.

A két fiatal egyébként egy Butterfly Club nevezetű helyi transzgyűlésen találkozott, és ez szerelem volt első látásra.

Adrianne-t előszöt balettórája után láttam meg, mikor még rajta volt a balettkosztüm, és nagyon cukin nézett ki”

– mondta eredetileg férfinak született feleségéről Michael.

Nem gondoltam volna, hogy felfigyel rám.”

És ebben minden bizonnyal igaza van, hiszen az anyuka legfeljebb akkor vehette volna észre későbbi férjét, ha lenéz, hiszen egy jó fejjel magasabb nála.

Hogy a gyerekeket apuka vagy anyuka szoptatja, nem derült ki a cikkből, annyi viszont biztos, hogy nemsokára győzelmet hirdethetünk Isten és a természet felett. Végre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére