Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyermekprostitúciót elősegítő LMBTQ-könyvet népszerűsített az általános iskolai könyvtáros

888.hu

2022.05.30. 21:00

Észak-Virginiában a rendőrség nyomozni kezdett, miután egy középiskolai könyvtáros megvédett egy gyermekprostitúciót támogató gender-ideológiai könyvet, mivel szerinte az iskola 11–13 éves diákjai közül sok a szexmunkás.

 

Egy döbbent Loudoun megyei tanár a rendőrséghez fordult, miután a könyvtáros, Stefany Guido egy meglehetősen furcsa megjegyzést tett egy megvásárolható LMBTQ-propaganda könyvvel kapcsolatban.

Egy szülő a Twitteren talált egy könyvet „Seeing gender címmel, amely

tartalmazott egy A szexmunka nem rossz című fejezetet.

 

A Daily Wire eltitkolja a tanárnő nevét, aki szólt a rendőrségnek, hogy az általa irányított tanulók veszélyben lehetnek.

Az ember elcserélheti a szexet vagy a szexuális tevékenységet olyan dolgokra, amelyekre szüksége van, például élelmiszerre, lakhatásra, hormonokra, drogokra, ajándékokra vagy egyebekre.”

– olvasható a könyv egyik megdöbbentő részletében.

 

A prostitúció olyan munka, mint a bolti eladó, az építész vagy a szabadúszó író. Sajnos mindannyiunknak dolgoznia kell, hogy megélhessen. Vannak, akik utálják a munkájukat, és vannak, akik szeretik – ugyanez vonatkozik azokra is, akik szexmunkát végeznek. Sajnos a szexmunkát általában félreértik.”

– áll a könyvben.

A Sterling Middle School tanára elment az iskola könyvtárába, miután meglátta a szülő tweetjét a könyvről, hogy megtudja, valóban elérhető-e a diákok számára.

Guido előkereste és megvédte a könyvet.”

– mondta a tanár a rendőrségnek.

Arról kezdett beszélni, hogy vannak olyan gyerekek, akik szexmunkát végeznek, és ettől úgy érzik, érvényesülnek. Tanárként, ha egy diák odajön hozzád, mert bántalmazzák, azonnal a rendőrséghez kell fordulnod.”

 

Guido állítólag azt mondta, hogy a könyvet nyolcadikosoknak szánta. A tanár megkérdezte azt is, hogy mi történik, ha egy hatodik osztályos diák megtalálja a könyvet? A könyvtáros azt válaszolta, beszél velük erről.

„A tanár szerint ez olyan, mint egy tankönyv arról, hogyan kell a testüket eladni a hormonterápia miatt” – mondta. A könyvtáros szerint a könyvben nincs pornográfia, így ez nem számít.

 

A felvételen Jamie Holben, a középiskola korábbi dolgozója megjegyezte, hogy az iskola rossz környéken van, ahol a nyomozók okkal feltételezik, hogy gyermekkereskedelem történt.

 

A könyvtáros, Guido korábban aktívan foglalkozott politikai és kulturális kérdésekkel. Többek között 2017-ben egy transznemű demokrata politikai jelöltre gyűjtött szavazatokat.

 

Úgy éreztem, hogy valóban hatással vagyok a politikára – amely a múltban mindig áthatolhatatlannak tűnt. Nagyon hálás volt kimenni, és pozitívan kommunikálni a szavazókkal.”

– mondta.

 

Az iskola másik könyvtárosa, Lisa Buffi egy 17 oldalas listát készített az „LMBTQ+ könyvekről” gyerekeknek, például

egy képeskönyvet rímekkel, amely arra ösztönzi a fiúkat és a lányokat, hogy figyelmen kívül hagyják a gyakori nemi sztereotípiákat, illetve egy másik könyvet egy olyan fiúról, aki átkerül egy új iskolába, és lányként kezdi az életet,

 

Meg még sok más „remekművel” is rendelkezik: The Bride Was A Boy, a Boy Meets Boy és a Being Jazz: My Life as A (Transgender) Teen címmel. Továbbá támogatta egy meleg csoport azon törekvését is, hogy könyveket adományozzanak a könyvtárnak.

Az American Library Association egyre gyakrabban népszerűsít különféle képregényeket a gyerekeknek, amelyek nyílt szexuális üzeneteket is tartalmaznak.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Óriási mázlija van a Demokratikus Koalíciónak, hogy nincs kormányon. Gyurcsány ugyanis a krízishelyzetet megoldani nem tudná. Ami rosszabb, nem is akarná, hiszen éppen azokat támogatja, akik ezt a szankciókkal előidézték. A képességhiányos baloldalnak ideális helyzet, hogy így, teli szájjal hergelhet a kormány ellen, miközben ígérget fűt-fát az embereknek, mondván, ha ők lennének hatalmon, akkor itt lenne a tejjel-mézzel folyó Kánaán.

Szivárványos zászlóval futott be a pályára egy aktivista a vb-mérkőzés alatt

Az aktivista egy kék pólót viselt, amelynek elején egy „Mentsük meg Ukrajnát”, a hátán pedig egy „Tisztelet az iráni nőknek” felirat volt.

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

A következő évben 290 milliárddal fogják támogatni a költségvetésből a Széchenyi Kártya Programot, amelyet az idén 130 milliárd forinttal támogattak – mondta el Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten.

Karácsonyék hallgatnak

Karácsonyék hallgatnak

A baloldal választási kampányát 3 milliárd forinttal az Egyesült Államokból finanszírozták. Ez olyan mértékű botrány, aminél normális esetben nem csupán politikusként kellene megbukniuk, hanem vezetőszáron kéne sétálgatniuk.

Nem csitulnak a kedélyek Brüsszelben: most rendőrök tüntetnek az őket érő erőszak ellen

Mintegy tízezer rendőr vonult fel hétfőn a belga főváros, Brüsszel utcán, hogy felhívja a figyelmet a rendfenntartó hatóságokkal szembeni erőszakra, miután nemrégiben egy fiatal rendőr meghalt és egy társa megsebesült egy késeléses merényletben – jelentette az RTL Info hírportál a kezdeményező szakszervezetek közlései alapján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére