Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyermekprostitúciót elősegítő LMBTQ-könyvet népszerűsített az általános iskolai könyvtáros

888.hu

2022.05.30. 21:00

Észak-Virginiában a rendőrség nyomozni kezdett, miután egy középiskolai könyvtáros megvédett egy gyermekprostitúciót támogató gender-ideológiai könyvet, mivel szerinte az iskola 11–13 éves diákjai közül sok a szexmunkás.

 

Egy döbbent Loudoun megyei tanár a rendőrséghez fordult, miután a könyvtáros, Stefany Guido egy meglehetősen furcsa megjegyzést tett egy megvásárolható LMBTQ-propaganda könyvvel kapcsolatban.

Egy szülő a Twitteren talált egy könyvet „Seeing gender címmel, amely

tartalmazott egy A szexmunka nem rossz című fejezetet.

 

A Daily Wire eltitkolja a tanárnő nevét, aki szólt a rendőrségnek, hogy az általa irányított tanulók veszélyben lehetnek.

Az ember elcserélheti a szexet vagy a szexuális tevékenységet olyan dolgokra, amelyekre szüksége van, például élelmiszerre, lakhatásra, hormonokra, drogokra, ajándékokra vagy egyebekre.”

– olvasható a könyv egyik megdöbbentő részletében.

 

A prostitúció olyan munka, mint a bolti eladó, az építész vagy a szabadúszó író. Sajnos mindannyiunknak dolgoznia kell, hogy megélhessen. Vannak, akik utálják a munkájukat, és vannak, akik szeretik – ugyanez vonatkozik azokra is, akik szexmunkát végeznek. Sajnos a szexmunkát általában félreértik.”

– áll a könyvben.

A Sterling Middle School tanára elment az iskola könyvtárába, miután meglátta a szülő tweetjét a könyvről, hogy megtudja, valóban elérhető-e a diákok számára.

Guido előkereste és megvédte a könyvet.”

– mondta a tanár a rendőrségnek.

Arról kezdett beszélni, hogy vannak olyan gyerekek, akik szexmunkát végeznek, és ettől úgy érzik, érvényesülnek. Tanárként, ha egy diák odajön hozzád, mert bántalmazzák, azonnal a rendőrséghez kell fordulnod.”

 

Guido állítólag azt mondta, hogy a könyvet nyolcadikosoknak szánta. A tanár megkérdezte azt is, hogy mi történik, ha egy hatodik osztályos diák megtalálja a könyvet? A könyvtáros azt válaszolta, beszél velük erről.

„A tanár szerint ez olyan, mint egy tankönyv arról, hogyan kell a testüket eladni a hormonterápia miatt” – mondta. A könyvtáros szerint a könyvben nincs pornográfia, így ez nem számít.

 

A felvételen Jamie Holben, a középiskola korábbi dolgozója megjegyezte, hogy az iskola rossz környéken van, ahol a nyomozók okkal feltételezik, hogy gyermekkereskedelem történt.

 

A könyvtáros, Guido korábban aktívan foglalkozott politikai és kulturális kérdésekkel. Többek között 2017-ben egy transznemű demokrata politikai jelöltre gyűjtött szavazatokat.

 

Úgy éreztem, hogy valóban hatással vagyok a politikára – amely a múltban mindig áthatolhatatlannak tűnt. Nagyon hálás volt kimenni, és pozitívan kommunikálni a szavazókkal.”

– mondta.

 

Az iskola másik könyvtárosa, Lisa Buffi egy 17 oldalas listát készített az „LMBTQ+ könyvekről” gyerekeknek, például

egy képeskönyvet rímekkel, amely arra ösztönzi a fiúkat és a lányokat, hogy figyelmen kívül hagyják a gyakori nemi sztereotípiákat, illetve egy másik könyvet egy olyan fiúról, aki átkerül egy új iskolába, és lányként kezdi az életet,

 

Meg még sok más „remekművel” is rendelkezik: The Bride Was A Boy, a Boy Meets Boy és a Being Jazz: My Life as A (Transgender) Teen címmel. Továbbá támogatta egy meleg csoport azon törekvését is, hogy könyveket adományozzanak a könyvtárnak.

Az American Library Association egyre gyakrabban népszerűsít különféle képregényeket a gyerekeknek, amelyek nyílt szexuális üzeneteket is tartalmaznak.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Több mint ötvenmillió olaszt várnak az urnákhoz holnap

Több mint ötvenmillió olaszt várnak az urnákhoz holnap

A szombati kampánycsend után vasárnap reggel héttől este tizenegy óráig több mint 50,8 millió szavazásra jogosult olaszt várnak az urnákhoz a második világháborútól számított tizenkilencedik törvényhozás és a hatvannyolcadik kormány megválasztására, amelyen két nagy koalíció, a Giorgia Meloni vezette jobbközép és az Enrico Letta vezette balközép versenyezik egymással.

Rossi kapitány: Hatalmas eredmény a csapatnak, a magyar futballnak és persze nekem is

Marco Rossi szövetségi kapitány hatalmas eredménynek tartja, hogy a magyar labdarúgó-válogatott pénteken 1-0-ra legyőzte a német csapatot és benn maradt a Nemzetek Ligája élvonalában.

Szalai Ádám gólját és a lipcsei magyar sikert méltatja az európai sportsajtó

Szalai Ádám gólját és a lipcsei magyar sikert méltatja az európai sportsajtó

A keresztvizet is leszedte a helyi sajtó a német labdarúgó-válogatottról, miután a Nemzetek Ligájában, Lipcsében 1-0-ra kikapott a magyaroktól. A mieinket azért nem dicsérték agyon, de sokatmondó, hogy a Kicker osztályzatai alapján a hazaiak legjobbja a kapus, Marc-André ter Stegen volt, míg a mieink közül Gulácsi Pétert, Szalai Ádámot és Szoboszlai Dominiket látták a legjobbnak. A nemzetközi sajtó Szalai parádés sarkazásos gólját emelte ki, illetve azt, hogy Magyarország – az olaszok elleni meccs függvényében – bejuthat a sorozat négyes döntőjébe.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére