Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyerekeknek magyarázza a BBC, hogy több mint 100 nem van

888.hu

2021.01.26. 06:20

Ez az igazi közszolgálatiság.

Továbbra is gőzerővel folyik a gyerekek érzékenyítése, a genderlobbi vonatára ezúttal a BBC ült fel.

A Daily Mail beszámolója szerint a 9–12 éves korosztályt megcélzó program megdöbbentő állításokat tartalmaz, többek között azt, hogy „több mint 100 nemi identitás létezik”.

Az „Identitás – A szexuális és nemi identitások megértése” (Identity – Understanding Sexual and Gender Identities) című filmet a közszolgálati csatorna honlapján a kapcsolati és szexuális oktatási csomag részeként kínálják.

A műsorban arról értekeznek, hogy a transzneművé válás egy olyan eszköz, amellyel a gyerekek „boldoggá” válhatnak, és hogy állítólag a különböző nemi identitások közé tartozik a „genderqueer”, a „pánszexuális” és a „kétnemű” is.

A filmben látható, amint egy gyerek megkérdezi a kapcsolatok- és szexuálisnevelés-tanárát: „Hány nemi identitás van?”

A tanár így válaszol: „Sok nemi identitás létezik. Tudjuk, hogy van férfi és nő, de több mint 100, lehet hogy még több nemi identitás létezik.”

Elhangzik az is, hogy néhányan úgy érezhetik: két különböző nemük van, így az emberek azt gondolhatják, hogy kétneműek.

A gyerekek érzékenyítése hatalmas felháborodást váltott ki.

David Kurten, aki indul a londoni főpolgármester-választáson, Twitter-oldalán fakadt ki.

„A BBC-nek nem kellene tudománytalan hülyeségeket tanítania a gyerekeknek a genderqueer-elméletről. Két nem létezik, nem 100”

– írta.

A felháborodásra válaszul a BBC közölte, hogy több mint 50 tanárral konzultáltak a film üzenetének összeállításakor, amely szerintük nem része a gyermekek számára biztosított „Lockdown Learning” (az online oktatás brit formája) ajánlatának.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gyurcsány Ferenc: Zuhanás

Zuhanás közben is csak készül.

Kiszelly Zoltán: nincs reális esélye, hogy az MSZP fordítani tudjon a lejtmeneten

Nincs reális esélye, hogy az MSZP a 2024-es európai parlamenti (EP) választásig fordítani tudjon a lejtmeneten: a szocialista pártból túl sok párt szakadt ki, mindeközben karakter nélküli vezetőket választottak maguknak, és a szavazóbázisukat sem sikerült megújítani – mondta Kiszelly Zoltán, a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója a Magyar Nemzetnek.

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen a római úszó Európa-bajnokság zárónapján. Késely Ajna bronzérmes, Fábián Bettina negyedik lett 400 gyorson. Jakabos Zsuzsanna pedig az 5. helyen végzett 200 méter pillangón. A magyar csapat 5 arany-, 7 ezüst- és 3 bronzéremmel zárt Rómában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére