Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Genderőrület Németországban – a gyerekeket sem kímélik

888

2022.07.01. 18:40

A magyar gyermekvédelmi népszavazáson több mint 3,3 millió ember utasította el az erőszakos genderideológiát, hiába hivatkozott a balliberális oldal folyamatosan arra, hogy az egész csupán jobboldali kitaláció, ami nem is létezik a valóságban – közölte az Alapjogokért Központ legújabb bejegyzésében.

 

Mint írják:

Ezzel szemben az igazság az, hogy a genderpropaganda észrevétlenül begyűrűzött a nyugat-európai mindennapokba, mára messze túllépett az elméleti vitán, és súlyos gyakorlati következményei vannak.”

 

Ennek tökéletes példája a német zöld-szocdem-liberális koalíciós kormány, amely egy liberalizált „transzszexuális törvény” által akarja elismerni a nemek „sokszínűségét”. Ennek értelmében még a felnőtt kort sem várják meg Németországban, ugyanis a törvénytervezet szerint 14 éves kortól orvosi vizsgálat és szakvélemény nélkül (!) bárki önállóan, szabadon változtathatja meg a nemét és a keresztnevét.

 

Az orvosi szakértői vélemény kizárásával az ideológiai fanatizmus felülírja a szakértelmet, ezzel rengeteg problémát okozhatnak a későbbiekben az érintetteknek. Az új rendelkezés értelmében csak be kell menni a helyi anyakönyvi hivatalba és kérvényezni a nemváltást, amit rögtön el is végezhetnek a felnőttek számára.

A 18 év alattiak esetében a törvény szerint szükség van a szülő beleegyezésére, ám ha ezt a szülő nem adja meg, a gyermek kérheti a bíróságtól, hogy zárják ki az eljárásból a szülőt. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag nem állítanak korlátot a kiskorúak nemváltása elé.

Magyarországon a gyermekvédelmi népszavazás és törvény támogatottsága okán az eljövendő generációk védve vannak a genderideológiától. Mindazonáltal a magyar baloldalon folyamatosan igyekeznek egy visszataszító és torz világot megvalósítani a „tolerancia” jegyében – ám ha a magyar embereken múlik, akkor nem járhatnak sikerrel.

 

(Alapjogokért Központ)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?