Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egymás gyermekét hordaná ki a svéd leszbikus pár

888.hu

2021.07.29. 12:20

„Csinálja az, akinek két anyja van!” – szoktuk mondani, ha valamit nem akarunk vagy tudunk megcsinálni. Természetesen léteznek olyan embertársaink, akiknek két anyjuk van, hiszen sokakat más nevel fel, nem a biológiai édesanyjuk, ugyanakkor az egyre fékevesztettebbé váló LMBTQ-őrületben ma már az sem lehetetlen, hogy valakinek két biológiai anyja legyen. 2019 óta Svédországban ez is lehetséges.

 

Saga és Felicia Wahlström egy idősotthonban ismerkedett meg, amikor azonos éjszakai műszakba voltak beosztva. Egyikük szakápolóként, a másikuk gondozóként dolgozik az intézményben.

Az Expressen című napilap szerint közös ismerőseik segítettek nekik abban, hogy egymásra találjanak.

Ez egészen hétköznapi történetnek tűnik, még akkor is, ha történetesen két lányról van szó, akik végül össze is házasodtak – teszi hozzá a Magyar Nemzet.

Hamar megfogalmazódott bennük, hogy gyermeket szeretnének egymástól. Ennek kivitelezését úgy képzelték el, hogy

egyikük (Felicia) petesejtjét megtermékenyítik lombikban, majd azt nem neki, hanem Sagának ültetik vissza.

Amikor pedig testvért akarnak, akkor fordítva lesz, Saga petesejtjét kapja meg Felicia. Szerintük így mind a ketten részesei lesznek a gyermek kihordásának és tulajdonképpen az anyaságnak is.

De a pár még ennél is tovább ment, gondosan kiválasztották azt a spermadonort, aki a leginkább hasonlít rájuk, annak érdekében, hogy a születendő gyerekek minél inkább a két nő vonásait örököljék.

A portál kiemeli: Svédországban csak 2019 óta lehetséges a kettős donáció, azaz hogy a mesterséges megtermékenyítés során mind a spermium, mind a petesejt mástól származzon. Leszbikus pároknál ilyen esetben

a petesejtet adományozó, valamint a magzatot kihordó nő is jogilag anyává válik, amiről a beavatkozás előtt nyilatkozniuk is kell.

Azon párok számára, akik egészségi okok miatt nem tudnak gyermeket nemzeni, illetve kihordani, az eljárás ingyenes, ugyanakkor ez nem áll fenn Saga és Felicia esetében, nekik körülbelül 100 ezer svéd koronát, azaz mintegy

3,5 millió forintot kell fizetniük,

de ha mindketten gyereket akarnak kihordani, akkor az összeg ennek a duplája.

Az eljárással kapcsolatban a Socialstyrelsen honlapján az olvasható, hogy a gyermek érdeke és jóléte az első, de vajon megvalósul-e ez, amikor egy valójában egészséges petesejtekkel rendelkező nő nem a saját, hanem más megtermékenyített petesejtjét hordja ki? Egyáltalán eszébe jutott-e a két nőnek, hogy nemcsak róluk szól a történet, hanem elsősorban a születendő gyerek(ek)ről?

A Magyar Nemzet kiemeli: elnézve, hallgatva a velük készült tévés és rádiós interjúkat,

ez egyszer sem merült fel részükről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Tartalomvizsgálat miatt a Bibliát is el kell távolítani egy texasi tankerület iskoláiból

Egy texasi tankerület vezetői többek között a Biblia eltávolítására is felszólították az iskolák könyvtárait, miután közérdekű panaszra vizsgálat indult több kiadvány ellen, hogy összeegyeztethetők-e a tanintézmények oktatási elveivel.

Kvótasereg a briteknél, Scholtz körül szorul a hurok

Kvótasereg a briteknél, Scholtz körül szorul a hurok

Márki-Zay szerint pedig a „büdös embereknek” gyakrabban kellene fürdeniük...

Szorul a hurok Scholz körül

Szorul a hurok Scholz körül

A kölni államügyészség átkutatta a német kancellár hivatalvezetőjének e-mail-fiókját. A nyomozók egy gyanús üzenetet találtak, amelyet Olaf Scholz (SPD) bizalmasa, Jeanette Schwamberger írt 2021 áprilisában.

Nukleáris provokáció előkészítésével vádolta meg Kijevet az orosz katonai szóvivő

Kijev nagy horderejű provokációra készül a zaporizzsjai atomerőműben augusztus 19-én, António Guterres ENSZ-főtitkár ukrajnai látogatása idején, amellyel kapcsolatban Moszkvát fogják megvádolni az erőműben bekövetkezett katasztrófa előidézésével – jelentette ki csütörtökön Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére