Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Floridában is nemet mondtak az óvodákban történő nemi identitásról szóló oktatásra

888.hu

2022.02.27. 15:40

Csütörtökön a floridai képviselőház elfogadta a HB 1557-es törvényjavaslatot, amely megtiltaná az iskolai körzeteknek, hogy az általános iskolai osztályokban bátorítsák a szexuális irányultságról vagy a nemi identitásról szóló tanórai vitát.

 

A törvényjavaslat „megtiltja a szexuális irányultsággal vagy nemi identitással kapcsolatos oktatást az óvodától a harmadik osztályig, a többi osztályban pedig megtiltja a nem ”életkornak vagy fejlődésnek megfelelő„ vitát.

Lehetővé tenné továbbá, hogy a szülők beperelhessék a törvény ellen vétő iskolai körzeteket

– számolt be a CBS News. A republikánus képviselőházi tagok által támogatott törvényjavaslatot 69-47 arányban fogadták el, és a floridai szenátus fogja megvizsgálni. Ha végül törvénybe iktatják, akkor a 2022-2023-as tanévtől lép életbe.

A hónap elején még Joe Biden elnök indított támadást ezen törvényjavaslat ellen, és az LMBTQ közösség védelmére kelt. Jen Psaki, a Fehér Ház sajtófőnöke február 8-án szintén azt állította, hogy ez a javaslat szintén ezen közösséghez tartozó gyerekeket támadja.

A törvényjavaslat támogatója, Joe Harding republikánus floridai állami képviselő, akinek négy gyermeke van,egy Twiterren közzétett videóvál vágott vissza a vádakra. Így reagált:

”Azt akarom, hogy minden gyerek biztonságban érezze magát az iskolában, de ennek sincs köze ehhez a törvényjavaslathoz. A HB 1557 lehetővé teszi a szülők számára, hogy könnyebben hozzáférjenek gyermekeik iskolai nyilvántartásához, megakadályozza, hogy az iskolakörzetek olyan politikát fogadjanak el, amely információkat tart távol a szülőktől, és – itt van a vitatott rész – a törvényjavaslat utasítja az iskolakörzeteket – és itt idézem a törvényjavaslatot – „Az iskolakörzet nem ösztönözheti a szexuális irányultság vagy a nemi identitás osztálytermi megvitatását az általános iskolai osztályokban.”. Jen, ez az óvodától a harmadik osztályig tart! A törvényjavaslat célja, hogy az iskolai körzetek ne beszéljenek ezekről a témákról, mielőtt a gyerekek még nem állnak készen a feldolgozásukra. Nem hiszem, hogy ellentmondásos lenne a szülők felhatalmazása ... „

Hozzátette, hogy az ilyesfajta döntés nem egy elszigetelt eset már Amerikában.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Fegyverekkel támadtak egymásra migránscsoportok a magyar határ közelében

Fegyverekkel támadtak egymásra migránscsoportok a magyar határ közelében

Migránsok két csoportja támadt egymásra lőfegyverekkel szombat hajnalban a magyar határhoz közeli szabadkai erdőben, a helyszíni beszámolók szerint több súlyos sérült van, a rendőrség, a katonaság és a mentőszolgálat is nagy erőkkel vonult a helyszínre.

Fleck Zoltán: „Lehetetlen választásokon ezt a rendszert leváltani”

Fleck Zoltán: „Lehetetlen választásokon ezt a rendszert leváltani”

Fleck Zoltán jogász, szociológus, kőbaloldali gyurcsányista értelmiségi hatalom iránti tehetetlen kapálózását az ember örömmel hallgatja.

Orbán: A haza véd meg minden bajtól és veszélytől

Orbán: A haza véd meg minden bajtól és veszélytől

Nekünk magyaroknak szükségünk van a hazánkra, mert a haza véd meg bennünket minden bajtól és veszélytől – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a budai Várban, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) tisztavatási ünnepségén.

Brüsszel további egymilliárd eurós pénzügyi támogatást javasol Ukrajna számára

Az Európai Bizottság pénteken javaslatot tett egy új, egymilliárd eurós makroszintű európai uniós pénzügyi támogatásra (MFA) Ukrajna számára – tájékoztatott a brüsszeli testület sajtóközleményben pénteken.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére