Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fehérek lemészárlásával fenyegetőzött, és diákjai kiirtására készült egy néger filozófiatanár

888.hu

2022.02.03. 17:20

Letartóztatták a Kaliforniai Egyetem (UCLA) egykori filozófia tanárát, aki tömeggyilkosság elkövetésére készült, korábban pedig fehér emberek lemészárlásával fenyegetőzött.

A coloradói rendőrség speciális alakulata elfogta a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem (UCLA) egykori filozófia-oktatóját, miután az afro-amerikai férfi tömeggyilkossággal fenyegetőzött.

Matthew Christopher Harrist korábban az édesanyjának küldött e-mailekben is azzal fenyegetőzött, hogy fehér embereket támad meg. A 31 éves férfit a coloradói Boulderben tartóztatták le, miután kedden több órán keresztül tárgyalást folytatott a rendőrséggel. Végül vérontás nélkül fogták el.

Harris akkor került a rendőrség látókörébe, miután vasárnap hajnalban fenyegető e-maileket küldött volt tanítványainak. Az e-mail linkeket tartalmazott a 800 oldalas kiáltványára és egy YouTube-videóra, melynek címe „UCLA PHILOSOFY (MASS SHOOTING)”.

Válaszul az UCLA lemondta az órákat, és arra kérte a professzorokat, hogy folytassák online az előadásaikat.

A Los Angeles-i rendőrség vezetője, Michel Moore elmondta, hogy Harris „potenciálisan tömeges erőszakot vagy lövöldözést tervezett az UCLA-ban”.

A bírósági dokumentumok szerint a 800 oldalas kiáltvány erőszakkal való fenyegetést és számos rasszista utalást tartalmazott. YouTube-videóinak rasszista jelzői is voltak a kelet-ázsiai emberek és a zsidók ellen.

A rendőrséget Harris anyja riasztotta, akinek erőszakkal fenyegetőző e-maileket továbbított a férfi. Az egyik ilyen e-mailben Harris azt mondta, hogy „le akar vadászni” egy professzort, és „golyót röpít a koponyájába”. Ez a professzor az e-mail alapján lakhelyelhagyási tilalmat kért és kapott ellene.

Harris egy másik e-mailje így szólt:

Most egész nap kiabálnak velem, és őszintén szólva készen állok rámenni ezekre a fehér emberekre, mint Chris Dorner

– utalva arra a Los Angeles-i rendőrtisztre, aki rendőrök elleni vérengzésbe kezdett 2013-ban, és megölt négy embert.

Körülbelül ugyanebben az időben a UCLA-n vizsgálatot indítottak ellene, mert a bírósági dokumentumok szerint erőszakos és pornográf anyagokat küldött diákjainak. A hatóságok azt is közölték, hogy Harrist novemberben a lakhelyelhagyási tilalom miatt megakadályozták abban, hogy fegyvert vásároljon.

Harrist egy lakásban tartóztatták le a Colorado Egyetem kampuszával szemben, az utca túloldalán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére