Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Érezz együtt velem, pedofil vagyok!

888.hu

2021.08.10. 12:40

Újabb pedofilmosdató film az HBO GO kínálatában.

 

Az HBO GO kínálatában jelent meg nemrég a Nem vagyok, aki vagyok című film, amelynek fő mondanivalója nem más, mint hogy érezzünk együtt szegény pedofil embertársainkkal.

A port.hu egy hosszú cikket szánt a filmnek, az írás zárómondata így hangzik:

Govaerts olyan érzékenyen és hitelesen mutatja be Jonathan (a pedofil főszereplő) szenvedését, hogy lehetetlen nem együtt érezni vele – és csodák csodájára közben még csak rosszul sem érezzük magunkat. Csak nagyon szomorúnak.

Ez a mondat jól visszadja a film lényegét. Az alkotás célja, hogy együtt érezzünk a pedofil főszereplővel, akit alapvetően pozitív hősnek mutatnak be. Jonathan nem tud teljesen önmaga lenni, mivel a társadalmi elvárások ezt nem engedik meg neki, így számára az élet szenvedés és küzdelem, hiszen másoknak kell megfelelnie, és sosem lehet igazi önmaga.

A port.hu cikkírója nem megy el szó nélkül a filmben használt minimum etikátlan kamerabeállítások mellett, például amikor a kislányt a főhős szemszögéből látjuk, és

a 9 éves gyermek combjait és egyéb testrészeit mutatják,

ami súrolja a jó érzés határát, hiszen egy kislányt akarnak szexuálisan vonzónak feltüntetni.

Mint minden „jó” filmben, itt is több utalást és hasonlatot használ a rendező a főhős szenvedésének bemutatására, de míg egy kutya türelmetlensége, hogy végre mikor ehet, és egy hal bezártsága nem okoz életre szóló traumát, addig egy kisgyermek megerőszakolása igen, és emiatt a film egyik hasonlata sem állja meg a helyét, sőt az ellenkező hatást váltja ki az emberből.

A rendező azt szeretné, ha közönsége az evést és a szabadság utáni vágyat azonos szinten kezelné a pedofíliával.

Ezt a hatást erősítik a kamerabeállítások és a főszereplő játéka, amelyek segítségével a rendező még inkább próbál az ember lelkére hatni, hogy együtt érezzünk a pedofillal, aki a társadalmi elvárások miatt sosem tud kiteljesedni, és egész élete során szenvednie kell.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szabó Tímea és a CIA – megint üzent Anonymus

Szabó Tímea és a CIA – megint üzent Anonymus

Gansperger Gyula: „Sorosnak ezek az emberei bizonyos dolgokat tudnak mozgatni. De a teteje a Gordon.„ Azok a beszélgetésrészletek, amelyeket Anonymus hétfőn, illetve ma reggel küldött el szerkesztőségünknek, a korábbiakhoz hasonlóan szintén a Városháza értékesítéséről folyó egyeztetéseken hangzottak el, ám nagyrészt a hazai baloldal külföldi kapcsolatrendszeréről és finanszírozásáról szólnak. A legfrissebb hanganyag a tárgyalás kötetlenebb beszélgetéseit rögzítette, amikor Gansperger Gyula, Bajnai Gordon harcostársa a magyar baloldal és a külföldi gazdasági és politikai érdekkörök összefonódásáról újabb, megdöbbentő részleteket tár fel.

Rittenhouse visszaszólt az NBA woke-sztárjának

Rittenhouse visszaszólt az NBA woke-sztárjának

Kyle Rittenhouse visszaszólt LeBron Jamesnek a tweetje miatt, amelyben kigúnyolta az emberölési perében tett vallomását, mielőtt minden vádpontban felmentették volna.

Magyar-izraeli sportkapcsolatok: Hajós Alfrédtól a Beitar magyar gólgyárosáig

Valószínűleg csak a sportszakmában járatosak előtt ismert, hogy a hazai sportélet kiteljesedésében milyen fontos szerepet játszott a magyarországi zsidóság. A tények jobb megismeréséhez nyújt segítséget a „Game Changers”, a magyar-izraeli sportkapcsolatokat bemutató kiállítás a Hidegkuti-stadionban a Külgazdasági és Külügyminisztérium sportdiplomáciai főosztálya és az izraeli nagykövetség szervezésében.

Íme Márki-Zay újabb hazugsága, Cseh Katalin cégügyeihez köthető házkutatást tartottak

Íme Márki-Zay újabb hazugsága, Cseh Katalin cégügyeihez köthető házkutatást tartottak

A Douglas Magyarország karácsonyi LMBTQ-reklámmal érzékenyít, megválasztották Olaf Scholzot Németország kancellárjának.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére