Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Érdekes módon Buenos Aires-ben nem zavarogtak a szurkolók, csak Párizsban | VIDEÓK

888.hu

2022.12.19. 13:20

Van némi különbség.

 

Mint ismert, vasárnap az argentin válogatott 2-2-es rendes játékidő és 3-3-as hosszabbítás után tizenegyesekkel 4-2-re győzte le a legutóbb aranyérmes francia csapatot Luszailban a labdarúgó-világbajnokság döntőjében.

 

 

Az igazi buli viszont Argentínában és Franciaországban volt. Más-más okok miatt persze.

A dél-amerikai országban a szurkolók, akik éttermekben, bárokban, más vendéglátóipari helyeken nézték a finálét, már a félidőben, 2-0-s argentin vezetésnél elkezdtek ünnepelni.

A fővárosban az emberek az utcákra, terekre tódultak, megállt a közlekedés, az üzletek bezártak. A szurkolók, akik szinte mindannyian a válogatott világoskék-fehér csíkos mezét viselték, hatalmas dudakoncertbe kezdtek, beugráltak a szökőkutakba – az időeltolódás miatt Argentínában a döntő délben kezdődött. A közterek megteltek, de az emberek folyamatosan érkeztek, hogy bekapcsolódjanak az óriási partiba. Mindenhol Messi és Maradona arcképét mutatták fel a drukkerek különböző zászlókon és drapériákon.

 

 

 

 

 

Így ünnepeltek tehát Argentínában.

Közben Párizsban zavargások törtek ki.

A jelentések szerint a francia rendőrség könnygázt vetett be a párizsi Champs-Elysées sugárúton a szurkolók oszlatására, akik továbbra is petárdákkal dobálták a rendfenntartókat. Néhányan össze is csaptak a rendőrökkel, miután utóbbiak elkezdték letartóztatni az erőszakos tüntetőket.

 

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére