Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elutasítják az amerikaiak a kiskorúak nemi átalakítását

888.hu

2022.02.07. 18:30

Csak egy kis százalék gondolja úgy, hogy a 18 év alattiaknak törvényesen engedélyezni kellene a nemi átalakító műtétet „minden feltétel nélkül”.

 

Az RT megbízásából végzett YouGov-felmérés szerint nagyon kevéssen támogatják a 18 éves kor előtti nemi átalakító műtétet,

csak 8% gondolja úgy, hogy a kiskorúaknak „minden feltétel nélkül” törvényesen lehetővé kellene tenni a nemi átalakító műtéteket.

A „bizonyos körülmények között” végzett sebészeti beavatkozás, amelyet „az arc helyreállító, mellkasi (felső) vagy nemi szervi (alsó) műtéttel kapcsolatos sebészeti beavatkozásként” definiáltak, támogatottsága magasabb, 17%-os volt.

A válaszadók mintegy 38%-a elutasította, hogy a kiskorúak ilyen műtéteket végeztessenek, kivétel nélkül, míg 15% a „Nem, de néhány kivétellel” opciót választotta.

Úgy tűnik, hogy a legutóbbi felmérés eredményeit befolyásolták bizonyos tényezők, például az életkor és a faji hovatartozás.

A 18-34 évesek körében csak 24% mondta azt, hogy a kiskorúak nem operáltathatják meg magukat, és „nem lehetnek kivételek”, ami jóval alacsonyabb arány, mint az 55 éves és idősebb amerikaiak 48%-a, akik határozottan ellenzik a kiskorúak nemi átalakító műtétjeit.

A felmérésben részt vevő legfiatalabb csoportban az általános eredményekhez képest majdnem kétszer annyian mondták, hogy a kiskorúak nemének megváltoztatását „minden feltétel nélkül” törvényileg engedélyezni kellene, de ez még mindig csak 15%-os támogatottságot jelent.

A szülők 45%-a szerint nem szabadna engedélyezni a műtéteket, és „nincs kivétel”, míg csupán 6% támogatta, hogy „feltételek nélkül” engedélyezzék az ilyen döntéseket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére