Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elon Musk: a Netflix majd filmet forgat a fekete ukrán srácról, aki beleszeret egy transznemű orosz katonába

888.hu

2022.03.16. 20:40

Kiderült, hogy nem elég jó ember Elon Musk. A világ leggazdagabb embere a napokban közzétett Twitter-bejegyzésében az orosz-ukrán háború kapcsán odaszúrt egyet a nálunk is jól ismert amerikai filmprodukciós óriásnak, a Netflixnek. Neki is estek rögvest a közösségi média hiénái.

 

Elon Musk, a Tesla Motors és a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat vezérigazgatójaMTI/EPA/DPA-Zentralbild/Patrick Pleul

 

A „woke”, vagyis „ébredés” kultúrájának – és csatolt részeinek – elkötelezett híveit megrázta a világ leggazdagabb emberének bejegyzése. Pedig az elektromos meghajtású Tesla autók megálmodója és gyártója, a SpaceX űrprojekt finanszírozója azért már megérdemelne néhány jó pontot. Elon Musk azonban elkövette a nyolcadik fő bűnt; nincs elájulva az „ébredéstől”, sőt, csípi a szemét az új módi.

 

A Netflix alig várja a háború végét, hogy filmet készíthessen egy fekete ukrán srácról, aki beleszeret egy transznemű orosz katonába”

– olvasható a mémen, amit a majd 80 milliós követői táborral rendelkező milliomos a Twitteren osztott meg.

 

Neki is esett a haladó világ leghaladóbb része, mondván viccet csinál a háborúból. Pedig, ha valaki, hát „Musk bőkezűen támogatja Ukrajnát, és többet tett az ukránok megsegítéséért, mint bárki s a kommentszekcióban” – summázta sokak véleményét egy felhasználó.

 

 

A milliárdos a múlt héten több millió dollárral segítette az ukránok kommunikációs csatornáit. Mihajlo Fedorov ukrán miniszterelnök-helyettes a Twitteren fejezte ki háláját, Musk pedig válaszolt, és hozzátette, hogy az ország sok más adományban részesül majd általa. Sőt, a CNBC által megszellőztetett üzenetből az is kiderült, hogy a Tesla Európában, Közel-keleten és Afrikában dolgozó ukrán állampolgárságú munkavállalói akár három hónapnyi fizetést kapnának, ha visszatérnének hazájukba harcolni. Nos, ennyit Musk állítólagos érzéketlenségéről.

Mellesleg nem ez az első alkalom, hogy Musk kifejezte ellenérzéseit az ébredéssel” kapcsolatban. Tavaly a Babylon Bee konzervatív, szatirikus weboldalnak adott interjújában azt állította, hogy

 

„a »woke« még a viccet és a vígjátékot is megpróbálja értelmetlen korálátok közé szorítani.”

 

Olyan humortalan társadalmat akarunk, amely tele van tiltó táblákkal és gyűlölettel?”tette fel a költői kérdést Musk Dave Chappelle komikusra utalva, akit transzfóbnak minősítettek, mert Closer című filmjében pellengérre állította a transzideológiát. – „Ez az új kultúra megosztó, kirekesztő és gyűlöletkeltő, valamint védőpajzsot nyújt azoknak, akik a hamis erényeket akarják tisztelni és másokkal tiszteltetni.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére