Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Együtt ünnepeltetik a Pride hónapot a gyerekekkel a sátánisták és a drag queenek

888.hu

2022.06.08. 17:30

Mi sem természetesebb, hogy a gyerekek közelébe összehordja a szél a szemetet. Aki pedig ez ellen az esemény helyszínén felszólalni merészkedik, annak majd az Antifával gyűlik meg a baja, hiszen ők látják majd el az őrszolgálatot.

 

Idaho államban rendezik meg szombaton, a Pride hónapjának alkalmából a „Pride in the Park” (Büszkeség a parkban) elnevezésű rendezvényt, mely kifejezetten a gyerekek számára szerveznek meg, és „az LMBTQ+ sokszínűség családbarát ünnepeként” hirdetik.

 

Az eseményre azonban sátánisták, valamint drag queenek is hivatalosak.
A Summit News közli, hogy az előbbiek éppen azok a személyek, akik a megfogadták, hogy megkereszteletlenek maradnak.

A North Idaho Pride Alliance honlapja írta meg, hogy a helyi Sátán Temploma tagjai is jelen lesznek, standjukon anyagokat fognak osztogatni, valamint beszélgetni kívánnak a gyerekekkel és a többi jelenlévővel egyaránt.

 

Lesznek árucikkeink, és kereszteletleneket fogunk bemutatni az érdeklődőknek! Csak hogy tudjátok, a Sátán értetek szeret titeket! Éljen a Sátán!”

– tweetelte az egyik tag, nyíltan közzétéve abbéli szándékukat, hogy a gyerekeket a tagságra neveljék.

 

Az Idaho Trubine honlapja közölte, hogy a sátánisták mellett rengeteg LMBT előadók is jelen lesz, beleértve a drag queenek is. Továbbá az Antifa tagjai is jelezték, részt vennének az eseményen azzal a céllal, hogy

megvédjék az LMBT-közösség tagjait a tüntetőktől, és mindenkitől, akinek esetleg gondot okozna, ha a gyerekei sátánisták vagy drag queenek közelében lennének.
Emellett a fiatalok kedvükre informálódhatnak az idahói HIV- és hepatitis prevenciós és gondozási standjainál is.
Ahogyan azt ma megírtuk, Marjorie Taylor Greene, az USA kongresszusának republikánus képviselője Twitter-oldalán állt ki a gyermekek védelme mellett. A képviselőnő szerint „illegálisnak kellene lennie, hogy a gyerekeket Drag Queen show-kra és sztriptízklubokba vigyék”.

 

 

(Borítókép: www.idahotribune.org)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére