Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy transznemű TikTok-felhasználó transzfóbiával vádol egy babát

888.hu

2022.01.03. 09:20

Ha nem tetszik a rövid hajam transzfób vagy! – mondta a babának a Tiktok-felhasználó.

 

„Vagy most azért szeretsz, mert hosszú a hajam és nőiesebbnek tűnök? Mert akkor transzfóbabb vagy” – mondja a tiktoker. Egy videóban a transznemű TikTok-felhasználó azzal vádol egy babát, hogy transzfób, és egy ponton még sírásra is készteti a babát.

A videóban szereplő személy azzal vádol egy babát, hogy jobban tetszik neki hosszú hajjal, mint röviddel, mert szerinte ettől nőiesebbnek tűnik.

Az illető azt mondta, hogy szembesítette ezzel a babát, aminek hatására a baba sírva fakadt. „Már korábban is beszéltem a transzfób babáról a munkahelyemen” – mondta az illető. „Ma bementem vele egy szobába, és rajtam volt a parókám, amit egy ponton levettem, mert olyan este 9 felé jártunk.

”Nem sírt, és olyan volt, mintha gügyögött volna nekem, én meg ránéztem, és azt kérdeztem tőle: hogy most tetszik? Vagy most azért tetszem, mert hosszú a hajam és nőiesebbnek tűnök? Mert akkor még transzfóbabb vagy„ – folytatta, majd ezen a ponton a baba elkezdett sírni.

Az LGBTQ Nation megpróbálta megvédeni a posztolót, miután a Twitter-felhasználók mentális zavarokkal vádolták az illetőt, mondván, hogy a videó csak egy vicc volt.

”Az a tény, hogy a videó készítője viccel, teljesen kimaradt a jobboldaliak fejében„ – írta az LGBTQ Nation. ”A babák valójában nem lehetnek transzfóbok. Az, hogy egy baba nyugodtan és boldogan vagy feldúltan és szomorúan viselkedik, szinte kizárólag az érzelmi állapotához van köze, nem pedig a nemi identitással kapcsolatos (valószínűleg nem létező) érzéseihez. Sőt, a Mayo Klinika szerint a babák nem is ismerik fel a saját vagy mások nemét valahol 18 és 24 hónapos koruk között„ – írta meg a The Post Millenial.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére